Žádost o unban - davidhobit • Minicraft.cz



davidhobit
VIP

3 postů
2 reputace

IGN: davidhobit
Od davidhobit » přes 3 let

1. Důvod banu: Cheating - Xray

2. Datum a čas banu: před 2 dny

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): Asi dočasný

4. Nick admina, který ban udělil: @Szyho27

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Neboť jsem žádné cheaty nepoužíval.

 

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): No určitě ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:Nevím

 

9. Důkazní materiál:Nemám

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Survival

Dobrý den, měl jsem již vytvořené jedno vlákno, ale to mi bylo zamknuto ještě dříve, než jsem se k tomu mohl vyjádřit. Měl jsem zvýšený jas a nerospoznal jsem bedrock od cobblu. Cheaty nemám, a neměl jsem. Ukázali ste jen jedno video kde jsem našel dia, a to je vše. To se může stát každému, a za toto mám ban? Tak to je pěkná blbost. Znovu žádám o unban.








Szyho27
Helper

242 postů
262 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 3 let

Zdravím, nevím jestli máš celý AT za kompletní hlupáky, ale tohle se opravdu nestane každému, kopal jsi se přesně za diamanty. To abys viděl bedrock stejně jako stone ti nevěřím, protože stone má jinou texturu než bedrock a aby jsi ho viděl stejně, protože máš velký jas, tak to jsi musel mít teda hodně velký jas. Opětovně ti zamítám žádost o UB, pokud si myslíš že jsem udělal chybu, nahlaš mě na info@minicraft.cz. Posílám znovu video a nechám zareagovat i ostatní členy AT.

 








irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 3 let

Zdravím,

po zhliadnutí videa sa dá jednoznačne povedať, že nie je o čom hovoriť. Zaujímalo by ma, ako inak by si ešte dokázal zistiť, na akej úrovni sa diamanty nachádzajú. Navyše je vidieť, ako sa obzeráš a smeruješ priamo k daným diamantom. Po tom, čo si sa snažil vykopať bedrock bolo za mňa všetko jasné.

 

S pozdravom, Irie








TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 3 let

Zdravím, omlouvám se za špatné informace. Připojil jsem se na davidhobit skrz QuickAssist od microsoftu a po delší kontrole jsem u něj našel tento resurce pack. Omlouvám se za nepřesné informace v předchozím vláknu a poskytuji nové. Co jsem na resource pack přišel tak si mě hráč zablokoval. Omlouvám se a děkuji
 

 
 





Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.



iHqteSikii_
Sponzor

53 postů
49 reputace

IGN: iHqteSikii_
Od iHqteSikii_ » přes 3 let

Zdravím, vyjádřím se zde taky, jen chci podotknout, že se jedná jen o můj názor. Po dokoukání videa je více než evidentní, že xray máš. Z videa je jasně vidět, že kopeš tam, kde se ty diamanty nachází. Jakmile si začal kopat do bedrocku, tak mi je úplně všechno jasné. To s tím vysokým jasem mi příjde jenom výmluva a snažíš se tím obhájit. Osobně bych ti žádost též zamítnul, protože za mě tam nějaký xray prostě máš. 

Siki.








iHqteKonikk_
Moderátor

118 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 3 let

Zdravím,
Abych se taky vyjádřil, Když jsem tam u tebe byl, bylo krásně vidět, jak jsi šel přímo po diamantech, když jsi na ně narazil, chtěl jsi vykopat diamanty pod tebou, ale byl tam bedrock. Takže ve zkratce, souhlasím s názory výše. Každopádně poslední slovo je na členovi který ti dal ban.

-H0orse55cz






DC: matess43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz