Žádost o unban - davidhobit • Minicraft.cz



davidhobit
VIP

3 postů
2 reputace

IGN: davidhobit
Od davidhobit » přes 3 let

1. Důvod banu: Cheating - Xray

2. Datum a čas banu: před 2 dny

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): Asi dočasný

4. Nick admina, který ban udělil: @Szyho27

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Neboť jsem žádné cheaty nepoužíval.

 

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): No určitě ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:Nevím

 

9. Důkazní materiál:Nemám

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Survival

Zdravíčko, nevím kdo konkrétně mi tedy dal ban, neboť mi bylo i řečeno, že to byl nějaký bot. No každopádně si žádam o unban. Díky








TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 3 let

Dobrý den, jen chci dodat, že při vytváření účtu davidhobit jsem hráči pomáhal, neboť se známe a komunikujeme přes discord. Jelikož ale vím, že bany za xray jsou obvykle na 99% oprávněné, tak jsem se podíval do složky .minecraft. v jeho počítači a nic podivného jsem nenašel, žádné módy, žádný speciální klient. Jen poznatek. Díky

 





Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.



Szyho27
Helper

242 postů
262 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 3 let

Zdravím, pokud jsi cheaty nepoužíval, zajímá mě, jak jsi tedy dokázal úplně přesně trefit za ložiskem diamantů, které je dokonce pod bedrockem (Dokonce šlo vidět jak si chvíli do toho bedrocku kopal, tím pádem šlo nádherně vidět to, že jsi veděl o tom ložisku a to pomocí Xray). Dále se chci vyjádřit k THE3L0M1S, je sice hezké že jsi mu udělal prohlédku PC, ale to je u Xray celkem zbytečné, protože to je cheat u kterého jde jednoznačně vidět, že ho hráč používá, ne jako cheaty na PvP (Ať už jakékoliv), za druhé jsi nepředložil žádný důkaz ohledně kontroly, jako třeba screen finálního výsledku, pokud jsi používal jakýkoliv program, či video, kde to děláš ručně. Jako poslední musím zmínit to, že jsi jenom hráč, takže i kdyby jsi udělal něco z předešlých bodů, ztrácelo by to na hodnotě (S hráčem jsi se mohl dohodnout o tom že si nejdřív cheaty smaže a poté mu uděláš kontrolu, či různé další možné případy). Přikládám video s důkazem o cheaty.








TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 3 let
Tomu samozřejmě rozumím





Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.