IGN: davidkosmel
1. Důvod banu:napomahanie pri cinnosti odporujucej pravidlam
2. Datum a čas banu:3.3 2020 20:00
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP):dočastny
4. Nick admina, který ban udělil:irie
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban nevedel som ze moj kamos menom HeronFlus mal cheati spravil my to aby som dostal ban myslele som si ze ma kompas na netherity to my vravel ja sa v minecrafte neviznam takze som mu veril a potom my prisiel ban. prosimm unban nevedel som o tom zdalo sa my podozrive ze chce so mnou tazit netherity.prosiim unban moc
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):ne
8. Odůvodnění oprávněnosti banu:HeronFlus by mal dostat ale ja ne
9. Důkazní materiál:mal som prisebe kompas na netherity vycrafteni a nevedel som ze HeronFlus ma cheaty
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:nether
IGN: TobisMiner
Zdravím,
irie ti dala ban evidentně na podnět od člena @H0orse55cz . Prosím tedy o jeho vyjádření.
-Medvěd
"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"
IGN: iHqteKonikk_
Zdravím,
Zajímalo by mě pár věcí. Zaprvé, Pokud ti přišlo divné, že s tebou chce hráč kopat netherite, proč jsi mu to dovolil? Následně když jsi dostal údajný "kompas na netherity", proč jsi nekopal podle něho, ale chodil a kopal jsi přímo tam, kde kopat tvůj kamarád? Navíc on při kopání žádný kompas nepoužíval, ale přesto kopal cestičky přímo k Debrisu, toto ti nepřišlo divné? Počkám na tvé vyjádření a podle toho se rozhodnu, ale zatím ti trest zůstává.
S pozdravem,
H0orse55cz.
DC: mates43_ IG: konikovoo mail: h0orse55cz@minicraft.cz
Dobrý deň .
my sme dobrý kamaráti a on nemá take brnko tak som mu chcel pomôcť.aj mne to prišlo divne a vravel som mu prečo kope cestičky prečo si neodklepne okolo in mi vravel že mal alysi kompas
ja som nevedel s tím kompasom robiť a on že mám za ním chodiť že on aa vie podľa neho riadiť
Nemal kompas ? Ja myslel že mal v inventáru ale nevím prosím aspoň o zníženie trestu :(
Zdravím,
Když ti to přišlo divné, proč jsi hráče nenahlásil pomocí /report a neodešel jsi? Takto jsi hráči napomáhal při porušování pravidel.
-Horsik
Lebo je moj dobrý kamarát ale ja som nevedel že má cheaty ja som mislel že len ten kompas
prosim o aspoň zníženie trestu
ak nabudúce dam mu report
Prosím nepiš více příspěvků za sebou, k tomuto slouží funkce upravit příspěvek kterou najdeš v pravo nahoře (znak tužky v šedém rámečku).
-Horisk
Zdravím,
Vzhledem k tomu, že jsi se rozhodl obcházet trest ti žádost zamítám a trest ti byl prodloužen na 2 měsíce. Pokud chceš můžeš se vyjádřit v soukromé zprávě, či na mailu.
Vlákno zamykám.
-H0orse55cz