PvP • Minicraft.cz

PvP

majlop_cz
Sponzor

75 postů
18 reputace

IGN: majlop_cz
Od majlop_cz » přes 4 let

Zduř

Chtěl bych se pobavit o PvP začal jsem to v jiném a špatném vlákno. Tak udělej toto.

Nápady atd

Jak jsem si všimnul tak na PvP má diamond meč damage myslím že 97,6 myslím že je to chyba v konzoli. 

Pak pvp mapa zastaralá a malá potřebovalo by to trochu obnovit. A protože builderů je docela málo tak by se mohla udělat soutěž o nejlepší mapu.

Dále PvP je spíše hra o těžení. A to že 100blocku = 1coin jestli se nepletu. Ale byl bych rád kdyby se zase přidalo prodávání. Před asi rokem když se vytěžil 1stack dia bloků tak se to prodalo za 10coinu. Zavedl bych herní měnu na PvP. Např. 1uhli za určitý obnost a to i z ostatními rudy. Přitom že za 10000dolarů v herní měně PvP by dostal určitý počet coinu. Ale to je jen podle mě ale myslím že nápad je to dobrý.

majlop Alá majlo        

Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc 

Hauvikk
Sponzor++

85 postů
64 reputace

IGN: Hauvikk
Od Hauvikk » přes 4 let

To souhlasím, ale na PvP moc lidí nehraje a ty zrovna taky ne, třeba hrači kteří tam aktualně hrajou se to zamlouvá.

S pozdravem Hauvik ;)

majlop_cz
Sponzor

75 postů
18 reputace

IGN: majlop_cz
Od majlop_cz » přes 4 let
Hauvicek said:

To souhlasím, ale na PvP moc lidí nehraje a ty zrovna taky ne, třeba hrači kteří tam aktualně hrajou se to zamlouvá.

Až se naučí random pvp tak tam budu hrát. :D

Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc