IGN: hrijak
Takže, kitpvp je na nic, protože tam jsou vole hráči kteří tě dají na tři rány. Použité soupky nelze vyhodit, to znamená že nemůžete refillovat, což je u kitpvp docela důležitý.
Skypvp je ještě horší, stejně jak u kitpvp tam jsou hráči s věcma se kterýma vás dají na
tři-čtyři rány a 1.9 pvp tomu taky moc nepomáhá.
//odebrána vulgarita, přesunuto do správné sekce.
-Testr
IGN: ChocolateLPCP
Zdravím, a co takhle napsat nějaké nápady jak to zlepšit než tu psát toto.
IGN: majlop_cz
Zduř
Procházel jsem si forka a na toto jsem narazil. Ano PvP by už potřebovalo úpravy. A prosím nepiš sprostě.
Nápady atd
Jak jsem si všimnul tak na PvP má diamond meč damage myslím že 97,6 myslím že je to chyba v konzoli.
Pak pvp mapa zastaralá a malá potřebovalo by to trochu obnovit. A protože builderů je docela málo tak by se mohla udělat soutěž o nejlepší mapu.
Dále PvP je spíše hra o těžení. A to že 100blocku = 1coin jestli se nepletu. Ale byl bych rád kdyby se zase přidalo prodávání. Před asi rokem když se vytěžil 1stack dia bloků tak se to prodalo za 10coinu. Zavedl bych herní měnu na PvP. Např. 1uhli za určitý obnost a to i z ostatními rudy. Přitom že za 10000dolarů v herní měně PvP by dostal určitý počet coinu. Ale to je jen podle mě ale myslím že nápad je to dobrý.
majlop Alá majlo
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Podľa toho, čo čítam, tak vlákno je o PVP serveroch, nie o PvP serveri @majlop_cz.
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: majlop_cz
Oú pardon tak založíme vlákno protože Pvp potřebuje změnu. Jinak se velmi omlouvám
majlop Alá majlo
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc