Unban tom000 • Minicraft.cz

tom000
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: tom00
Od tom000 » přes 4 let

tom000

Okradanie a Odsudenie uctu

18:45 - 31.1.2020

MatinoTekkit

Dočasný ban

Unban chcem pretože som/aspoň neviem o tom žiadný účet neukradol pretože na serverý hrám na svojom účte tom000 kde mám odohraný nejaký ten čas.

Ban je neopravnený z dôvodu toho že dany admin podľa mňa len chcel mať čím skôr niekoho s krku tak udelil ban a vyriešené a ďalśia vec dĺžka banu je podľa mňa prehnaná.

Dôkazný material je že na mojej ip hráva len jeden účet aspoň myslím a ďalšia vec koho som mál vlastne okradnuť ?.

iHqteSikii_
Moderátor

58 postů
49 reputace

IGN: iHqteSikii_
Od iHqteSikii_ » přes 4 let

@MatinoTekkit

Discord: dqvidko
Instagram: sikinator.rawr

134 postů
reputace

IGN:
Od » přes 4 let

Ahoj,

tak ja ti s radosťou ten Unban nedám, táto situácia, kvôli ktorej si dostal ban sa stala ešte minulý rok. Všetko začalo tým že, alex363 písal do chatu, či mu niekto nekúpi Sponzora a potom následne oslovil aj teba. [Screen]. Tu si začal písať "aby si mu mohol kúpiť rank, tak musíš vedieť ako sa prihlasuje". Ak sa nemýlim tak heslo NIE JE POTREBNÉ na kúpu ranku. [Screen]. Tu si z neho vytiahol emailovú adresu a heslo na jeho Minicraft účet. [Screen]. Potom sú tu 4 strany slov, že "aby si potvrdil platbu tak potrebuješ heslo na email". Nemáš právo si vyžiadavať osobné údaje od hráčov, či sú to už emaily alebo heslá. [Screen] [Screen] [Screen] [Screen] V nasledujúcich screenoch si sa už začal vypytovať na prihlasovacie údaje k Minecraftu. [Screen] [Screen] [Screen] [Screen] [Screen]

Po tomto všetkom o necelých 30 minút sa na učte alex363 zmenil nick na ja_sk [Screen] čo je tvoj kamarát. Potom už alex363 písal do chatu, ako mu bol odcudzený učet [Screen] [Screen]. Áno dal ti údaje, ale je zdravotne znevyhodnený a nevie, že sú to citlivé údaje. Ty si musel samozrejme jeho hlúposť využiť na svoj prospech. Predložené dôkazy sú Nepriestrelné a za tieto klamstva nie jeden člen Admin Teamu by ti dal permanentný ban. Ja som sa rozhodol podobne a týmto ti udeľujem trest permanentnej dĺžky.

Vlákno zamknem.

Mato