UNBAN • Minicraft.cz



_JokerB_
VIP

16 postů
2 reputace

IGN: _JokerB_
Od _JokerB_ » přes 3 let

Dobrý deň dneska som hral na vašom servery survival dostal som ban od admina irie za cheating. Ano vyzera to ako by som mal cheaty ale nemožem za to že dneska sa mi v netherite darí.

Z ničoho nič zrazu zomrem v netheri ked si kopem chodby neviem za čo, potom som dostal ban, preto poprosim o unban a navratenie veci zhľadom na to že som nič zle neurobil.

 

S pozdravom _JokerB_








irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 3 let

Zdravím,

nabudúce si píš žiadosť o unban podľa osnovy, ktorú nájdeš v sekcii na tvorbu vlákien ohľadne UB. 

Priamo k tomu banu - sledovala som ťa viacero dní. Tvoje kopanie a hľadanie blocku ancient debris naozaj nevyzeralo náhodne. Ak kopeš chodbu 2x1 a na jej konci nájdeš block tohoto typu, nenápadne to určite nevyzerá. Tiež si sa dosť zvláštne v pomerne úzkych chodbách obzeral, ako keby si videl ďalej, než len po ich steny. Vieš mi nejak vysvetliť toto?

 

S pozdravom, Irie








_JokerB_
VIP

16 postů
2 reputace

IGN: _JokerB_
Od _JokerB_ » přes 3 let

Dobrý den napisali ste že hladanie debrisu v chodbach nevypadalo nahodne ked ste zakazali tntčka tak sme s kamošom začali brenčminovaž naštudoval som si hladanie netheritu preto sa mi v nom dari žiadne hacky alebo podvody som nepoužil








REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 3 let

Tohle je tvoje druhá žádost o unban, i v té první to vypadalo že ti zrovna nejde věřit...
Další věc, hledání ore není žádná strategie, branch mine jsou jen rovné chodby pár blocků vedle velde sebe a když pak ten mine vypadá takhle ctrlv.cz/4vu6 jako u většiny lidí co se tu vymlouvá na štěstí, tak to uplně na unban není.








MILENAJETETA
Admin

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 3 let

Ahoj,

Ja len pár info, že takýchto pokusov o unban tu bolo mnoho, kedy hráči tvrdili, že majú šťastie, na ich pc hral brat, bratranec, či prípadne oni boli na inom serveri a na ich účte hral tata alebo mama. Tým chcem napísať, že 95% banov za xray, čo tu je, tak sú oprávnené a tých 5% sa objaví len ojedinelo.

Milenoškovo






IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz



_JokerB_
VIP

16 postů
2 reputace

IGN: _JokerB_
Od _JokerB_ » přes 3 let

Čo sa tíka môjho kopania tak som kopal na takíto štýl https://ctrlv.link/Qrge. A aj keby som mal nejake hacky tak neviem prečo ste ma zabili s vecami ktorými som si dal prácu. O unban sa snažit už nebudem ale bol by som rad keď mi ban vyprší aby som mohol využívať aj nadalej svoje veci.

 

S pozdravom _JokerB_








irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 3 let

Zdravím,

ani sa nesnaž klamať, že si kopal takto. Krásne bolo vidieť, že v tom žiaden vzorec nie je. Za mňa sa teda žiadosť o unban zamieta.

Odobratie itemov je v prípade banu za cheating vcelku štandardným postupom, čiže neočakávaj navrátenie minimálne netheritovej časti tvojho vybavenia.

 

S pozdravom, Irie