lolipj • Minicraft.cz



Blockoun999
Sponzor

7 postů
2 reputace

IGN: TheBlock999
Od Blockoun999 » přes 3 let

Ptám se neposledy, co se stalo s lolipj? Ten člověk je mega v pohodě jen tak mi daroval 300K protože jak asi TomasC nebo kdo to řešil ví, Honza79 mě "okradl" v shopu (vyřešeno)a tím pádem jsem měl jen pár TISÍC. Ze začátku jsem napsal do chatu že se lolipj odpojil až že to nevadí a TomasC mi odpověděl že má ban. Prosím? Proč? A ještě divnější mi připadá, že když se zeptám někoho z A-Teamu co se s ním stalo jestli má ban a proč tak mi buď neopoví nebo odpoví že je to soukromé že se ho mám zeptat. Konkrétně moje zkušenost. Konkrétně mi už nevím kdo odpověděl v helpopu to s tím že je to soukromé a to jak neodpoví, tak to je zkušenost s TomasC. Vůbec nepobírám a nechápu proč, co se děje. Nedává smysl, že mi to nechcete říct. Proč? Ban list tu není. Tímto jako z vás nechci vytáhnout tuto informaci, jen se tady na to naposledy ptám. Prosím o vysvětlení. Toto není žádná nadávka či nahrážka a NEMÁ to za úmysl kohokoliv pošpinit, poškodit, znehodnotit nebo ponížit. I když je možné že to tak může vyznít. Pokud nikdo neopoví nebo zase že je to soukromé, tak to uzavírám a končím u toho že má ban a důvod je nezodpovězený, neznámý. Tohle se mi nikdy nestalo tak nemám šanci to chápat. Moje dobrá zkušenost začala dnes jak mi poslal těch 300K. Nechci ho tímhle nějak vrátit na server proti pravidlům. Ale byl bych rád kdyby tam mohl zase hrát. Děkuji, TheBlock999.






- Mr. TheBlock999

"Ne vždycky se všechno podaří"

Pište mi na profil a pokud potřebujete na e-mail, napište. ;)

Mám sponzora!!! :P



GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 3 let

@MiniSponzor banlist má každý na svém profilu zde na webu. Stačí se podívat jestli má aktivní ban.






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



Blockoun999
Sponzor

7 postů
2 reputace

IGN: TheBlock999
Od Blockoun999 » přes 3 let

to mě došlo potom taky jak jsem otvíral svůj profil ale není tady žádný který by zobrazoval bany a tresty od všech hráčů dohromady.






- Mr. TheBlock999

"Ne vždycky se všechno podaří"

Pište mi na profil a pokud potřebujete na e-mail, napište. ;)

Mám sponzora!!! :P



irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 3 let

Zdravím,

väčšinou sa nezverejňuje len dĺžka banu, teda nevidím dôvod na to ti nepovedať prečo bol hráč potrestaný. Dám ti keď tak vedieť správou tu na webe, alebo priamo v hre, keďže verejne by sa to zrejme písať nemalo.

 

S pozdravom, Irie

 








TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 3 let

Vyřešeno přes soukromou zprávu. Zamykám