End • Minicraft.cz



DJmachy
Hráč

1 postů
3 reputace

IGN: DJmachy
Od DJmachy » přes 3 let

Čauves,

hraju na serveru chvilku celkem. Od té doby bylo velice obtížné najít vylooťený endcity a troufám si říct i nemožné najít endcity nevylooťený. Čas se posunul a lidi ty města začali vykopávat.

Včera jsem tam okolo hodiný létal a nenašel jsem ani jedno.. Ani prázdný.. Můj návrh teda zní, zda nechcete přidat druhý end, stejně tak, jako jste přidali nether.

Díkys, Machy






šau



iHqteKonikk_
Moderátor

118 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 3 let

Podle toho, co říkal admin TomasC, žádám o resetování ENDu na survivalu. Již několikrát jsem členy ATeamu žádal o reset, ale údajně nebyl potřeba... Z mé strany proběhlo mnoho pokusů najít nevylootěné ENDCITY, ale marně... Jediné, na které jsem narazil bylo pro hráče omezené (Residence) nebo celé vykopané... Na serveru se chci věnovat více věcem, než hledat 6 hodin jedno nelootnuté ENDCITY. Proto žádáme (mnoho hráčů mi dá za pravdu) o reset.

S přáním hezkého dne, Hoorse55cz.





DC: matess43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz


 

 

 
 

 

 



GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 3 let

Spíše než s resetem, tak bych kvůli reskám v něm raději vytvořil End City Těžbu jako je Nether Těžba. Bez resek a všeho toho okolo.

Takže s návrhem souhlasím.






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



majlop_cz
Sponzor

75 postů
18 reputace

IGN: majlop_cz
Od majlop_cz » přes 3 let

Souhlasím






Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc 



TobisMiner
Sponzor++

131 postů
70 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 3 let

Zdravím,

byl přidaný těžební end. Tak hurá na něj.

Díky za návrh! (Lock)

-Medvěd






"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"