IGN: herter72
Zdravím,
po dlouhé době jsem se chtěl přihlásit na minicraft. S kámošem jsme chtěli zavzpomínat na starý dobrý časy. (na creativ jsme se chtěli podívat) Ale zjistil jsem, že na serveru mám ban "Obchazeni trestu za Cheating - Szyho27". Jestli to dobře chápu ban byl udělen 12.11. 2020. Nevzpomínám si, zda jsem byl na minicraftu za poslední půlrok.
IGN: Gqbiik_
IGN: herter72
Můj nick : herter72
Důvod bannu : "Obchazeni trestu za Cheating - Szyho27"
Čas a datum banu : 12.11.2020 16:29
Nick admina : Felixidk
Druh banu: Dočasný ( zřejmě IP ban, proveden test s náhodným nickem " letstryit13468 " )
Důvod unbanu: Chtěli jsme si projít s kamarádem své "vzpomínky" na creativu
Oprávněnost banu: Myslím si že je ban neoprávněný z důvodu toho že ten nick "Shyzo27" vidím poprvé a druhý důvod je že si nepamatuji zda jsem na serveru vůbec za poslední půl rok byl.
Důkazní Materiál: Bohužel asi nic nemám, ani mé důvody pro neprávněnost banu (nejspíše) nejsou z mé strany podložitelné.
Omlouvám se za první špatně zformulovanou žádost.
IGN: Szyho27
Zdravím, omlouvám se za pozdější odpověď, včera jsem neměl čas a byl jsem mimo domov, každopádně ke tvému banu.
Tvůj IP ban je více komplikovanější, než se zdá. Když jsem si vyhledal tvůj nick, neboli nick "herter72", IP která byla naposledy připojená na mini za tvůj nick, je úplně jiná než máš momentálně teď na webu a na které je také IP ban. Také pro info, nick na kterým je původní ban, neboli ještě před obcházením je petr_pan_dorian. Jelikož to nevím jak řešit, napadlo mě jestli by se nevyjádřil někdo, kdo má větší pravomoce než já a dokázal ověřit nějakým způsobem tvojí nevinu, poprosil bych tedy o vyjádření. @randomjmeno @saffers
IGN: ImB0T
Szyho27 said:Zdravím, omlouvám se za pozdější odpověď, včera jsem neměl čas a byl jsem mimo domov, každopádně ke tvému banu.
Tvůj IP ban je více komplikovanější, než se zdá. Když jsem si vyhledal kdy se nick tvůj nick, neboli nick "herter72" naposledy připojil na mini, je tam datum 3.1.2020, což podle tvých slov "Chtěl jsem si projít s kamarádem vzpomínky na creativu" což značí že jsi "dlouho" na mini nebyl (dva týdny nejsou moc dlouhá doba). Každopádně je tu ještě jeden, větší problém. IP která byla naposledy připojená na mini za tvůj nick, je úplně jiná než máš momentálně teď na webu a na které je také IP ban. Také pro info, nick na kterým je původní ban, neboli ještě před obcházením je petr_pan_dorian. Jelikož to nevím jak řešit, napadlo mě jestli by se nevyjádřil někdo, kdo má větší pravomoce než já a dokázal ověřit nějakým způsobem tvojí nevinu, poprosil bych tedy o vyjádření. @randomjmeno @saffers
3.1.2020 bolo pred rokom, nie pred dvoma týždňami.
IGN: Szyho27
Zdravím,
@Legenda02 děkuji za upozornění, stále nejsem vě vědomí s tím, že už je nový rok, chybu jsem upravil.
Každopádně k banu, nemám tušení jestli by to mohlo pomoc, stále bych ale počkal na nějaké vyjádření vedení.
//EDIT: Nakonec jsem zjistil že jsem to měl správně, datum posledního připojení je 3.1.2020, což je před rokem, jak již říkám stále si nejsem vědom toho že je nový rok a také se hráči @herter72 omlouvám za obvinění, chyba byla na mé straně.