IGN: Gqbiik_
Kitpvp
zdravím ,
chci se zeptat a podat návrh , jde o to že na kitpvp není funkce vyhodit polévku .
S pozdravem Laatany
IGN: Extraordinaryy
Ahoj,
s návrhom určite súhlasim, pretože to čo tam je teraz, je fakt nepraktické.
Možno aj toto je dôvod, prečo tam tak veľa hráčov odmieta hrať. Akože prvý problém sú kity, ktoré sú stále nebalancnuté a tento druhý problém by bolo fajn už zaviesť.
Takže ja som za.
100ry_
Hey G
IGN: olmikLP
Zdravím,
Nezní to špatně, no ale bylo by dobré kdyby se po vyhození hned despawnuly, a nebo to stackovalo do třeba rohu inventáře..
A Villiger mi molh doplňovat polívky až od 3, kdyby by měl hráč méně využitých tak by to nešlo, to též není špatné..
No uvidíme co na to řeknou víše zmínění..
Olmajz
S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.
E-mail -> olmikLP@minicraft.cz
Discord -> olmik#3104
IGN: GejmronCZ
Zdar,
jako starý pvp hráč nesouhlasím. Tento návrh už tu padl vícekrát. Kdyžtak si dohledejte mé odpovědi. Jediné, co by se na Kitu mělo změnit jsou kity a celkově PvP styl, protože oproti jiným serverům je tohle opravdu hooodně rozbité.
Gejmron
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: StickyFingazz
IGN: ImB0T
Ahoj, myslím si, že by si kpvp zaslúžilo konečne väčší update a možnosť povoliť hráčom vyhadzovať soupky. Na väčšine serverov to tak funguje, len my tu máme Gejmrona, ktorý je proti.
Teoreticky urobiť tak, že si daný hráč vie nastaviť v nastaveniach kitpvp možnosť či už doplnania soupiek tak, ako to je alebo podľa tohoto nápadu. Takto by hral každý svojim spôsobom ako mu to lepšie vyhovuje a výhovoriek by bolo menej:))
Adam
IGN: GejmronCZ
Wait...šálí mě oči nebo právě Legenda napsal něco smysluplného? :DD
S tvým návrhem souhlasím, není to špatný nápad. (Ano máte tu mě, ale já jsem 1 a tady záleží na počtu.)
@laatan chceš příklad? Dobrá.
1. Hráči jsou na to, co tu je zvyklí.
2. Než se to odbuguje a dožene tak nějak k fungování, tak to bude nějakou dobu trvat.
3. Připadá mi to lepší, protože pak máš v těle ten adrenalin, když máš málo soupek a někdo po tobě jde a ty se snažíš, co nejrychleji refilnout a jen tak tak to ustojíš a můžeš fightit dál. Tím se většinou fighty prodlouží, OK, ale o to jde ne? Jde o boj, ne o killy. (Jak pro koho :D) Osobně mi tohle vyhovuje víc.
4. Než se s tím začne něco dělat, tak to bude trval alespoň půl roku, ne-li víc... s tím počítej.
5. Je mnoho jiných věcí, které se musí udělat a nebo mohou a jsou lepší nebo jednodušší než tato. Když si vzpomenu, co vím, že bylo nebo je a kolik, ve vývoji, tak se mi z toho trochu zatočí hlava, že proč to tu ještě není.
Gejmron
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: ImB0T
GejmronCZ said:Wait...šálí mě oči nebo právě Legenda napal něco smysluplného? :DD
S tvým návrhem souhlasím, není to špatný nápad. (Ano máte tu mě, ale já jsem 1 a tady záleží na počtu.)
@laatan chceš příklad? Dobrá.
1. Hráči jsou na to, co tu je zvyklí.
2. Než se to odbuguje a dožene tak nějak k fungování, tak to bude nějakou dobu trvat.
3. Připadá mi to lepší, protože pak máš v těle ten adrenalin, když máš málo soupek a někdo po tobě jde a ty se snažíš, co nejrychleji refilnout a jen tak tak to ustojíš a můžeš fightit dál. Tím se většinou fighty prodlouží, OK, ale o to jde ne? Jde o boj, ne o killy. (Jak pro koho :D) Osobně mi tohle vyhovuje víc.
4. Než se s tím začne něco dělat, tak to bude trval alespoň půl roku, ne-li víc... s tím počítej.
5. Je mnoho jiných věcí, které se musí udělat a nebo mohou a jsou lepší nebo jednodušší než tato. Když si vzpomenu, co vím, že bylo nebo je a kolik, ve vývoji, tak se mi z toho trochu zatočí hlava, že proč to tu ještě není.
Gejmron
1. Ak by sa to malo takto brať, nikdy by sa nic neaktualizovalo
2. Tento návrh tu bol už pred rokmi, ak by na tom začali robiť, dávno by to bolo. Výhovorkami sa nikdy nič neurobilo.
3. No, dovol, aby som sa zasmial. Gejmron napísal, že mu nejde o killy ale o boj
4. Odpovedané v 2.
5. No comment
Treba hľadať spôsob, nie výhovorky.
Adam