Žádosti o UB • Minicraft.cz



Szyho27
Helper

242 postů
262 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 3 let

Zdravím,

jak již všichni víme a také si v minulosti spoustu hráčů stěžovalo, žádosti o UB jdou vidět na webu normálně pro všechny hráče již delší dobu, s tím když tohle bylo přidáno, vzniklo ale také spoustu problémů. jako například to, že se nějací hráči přišli jen tak nevhodně vyjádřit, či dodat úplně zbytečný argument ke konverzaci. 

Dostal jsem tedy nápad. Žádosti o UB by podle mě, měli vidět jenom členi AT, myslím si že to bude pro všechny lepší, ať už pro hráče co si stěžovali že to zahlcuje forum, což i když po zamknutí nejdou vidět, tak stále to tak někdy je, tak i pro AT, kteří to budou mít jen pro sebe a nikdo se nebude zbytečně vyjadřovat, takže se nemusí řešit zbytečné věci. Nejlépe bych to udělal ve stejném způsobu jako je přihláška, neboli se musí do políček vypisovat informace, neboli když tam bude "Zadej svůj nick" tak hráč zadá svůj nick, jednoduché vyřešení osnovy. Také bych dodal to, že hráč může vidět postup, neboli jestli se to zrovna řeší, nebo jestli se na to ještě nikdo nepodíval (Jako na jiných nejmenovaných serverech.) Zároveň co je velice důležité, mohl by vidět závěrnou odpověď od daného člena AT, co ho potrestal. 

Tenhle topic má hlavně sloužit pro AT, tak i pro hráče. Pokud souhlasíte, přidejte reputaci, pokud chcete něco vhodného dodat, napište si komentář.

Děkuji za pozornost.

~Syo

//EDIT: Návrh schválen (link na changelog: https://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=9316), zamykám. ~Syo








GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 3 let

Čau Szyho, nápad hezkej, ale ten už tu jednou byl a zavrhl se. Mno, uvidíme jak to bude tentokrát.

Ovšem kdyby se to mělo přidat, tak bych byl pro, aby to bylo rovnou na nový web, který měl být už dávno a ne sem. Rozhodně by to ušetřilo práci, když by ten někdo, asi saff, nemusel dělat 1 věc 2x.

Gejmron






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 3 let

Zdravím,

Podobný způsob žádostí tu již byl a mně osobně vyhovoval víc. To, že se přešlo na tyto žádostí má řadu svých výhod, ale celkově si myslím, že starý způsob fungoval lépe. Nebylo potřeba neustálé upozorňování o tom, ať si hráč žádost upraví a nemohl se ti tam vyjádřit hráč s nějakou hloupou poznámkou úplně mimo téma. Velkou nevýhodou ale bylo, že hráč nevěděl prakticky nic. Člen AT mu mohl napsat do SZ, ale nemyslím si, že by to každý dělal a žádost se většinou pouze označila a nic dalšího se nedělo. 

Celkově je to tedy tvůj návrh dle mého obrovské usnadnění pro AT, ale hráči by nevěděli co se děje s jejich žádostí. Pokud by se ovšem provedla nějaká úprava, nejlépe i to, že by hráč mohl přímo vidět svou žádost a i komentáře pod ní, mohlo by to poměrně dobře fungovat.

 





 

            l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

 

 



NeoriginalniKari
Sponzor++

109 postů
54 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 3 let
Podle mě by se to mělo nechat jak to zatím je a zatím pracovat na bugy ve hře než na forkách







RandomJmeno
Sponzor++

2198 postů
1135 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 3 let

Zdravím, hlavní důvod pro přesun takhle veřejně na fórum bylo to, že někteří hráči si stěžovali na "zamítání jak se nám zachce" a zároveň předpokládám, že někteří hráči si méně troufnou lhát při podávání žádosti o unban veřejně oproti tomu, kdyby to nikdo další neviděl.






Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram



Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 3 let

Zdravím, možná by bylo lepší udělat takový mezistupeň. Při vytvoření vlákna v sekci žádosti o unban by byl první příspěvek vyžadován ve formuláři, následně další příspěvky by byli už klasicky, to by umožňovalo jakousi "veřejnou kontrolu" a zároveň by jsme neustále nemuseli upozorňovat ať si jednotlivý hráči upraví svou žádost o unban dle osnovy. 

S pozdravem,

Desting_






v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email



Szyho27
Helper

242 postů
262 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 3 let

Zdravím,

času na vyjádření bylo dost, všechny jsem si přečetl, s něčím souhlasím, s něčím moc ne. Každopádně zpátky k tématu, protože nechci aby jen tak zůstalo zahozené a nevyřešené. Poprosil bych a požadoval finální vyjádření od někoho z vedení, jestli to zůstane tak, jak je nyní, či jestli nastane změna k mému a třeba se přizpůsobí k nápadům co bylo v komentářích. Děkuji každopádně za ohlasy a názory.

@saffers @RandomJmeno @TomasC








ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let
RandomJmeno said:

Zdravím, hlavní důvod pro přesun takhle veřejně na fórum bylo to, že někteří hráči si stěžovali na "zamítání jak se nám zachce" a zároveň předpokládám, že někteří hráči si méně troufnou lhát při podávání žádosti o unban veřejně oproti tomu, kdyby to nikdo další neviděl.

Ahoj, tiež si myslím, že to bolo lepšie tak, ako to bolo niekedy. Mohli sme vidieť aj teraz, keď sa žiadosti o unban podávajú touto formou, že tí hráči tam píšu kraviny, nerešpektujú predlohu a niekedy spamujú to fórum viac, ako by sa za normálnych okolností malo. Ak by sa to hodilo do starej formy a niekto by si sťažoval, že sa mu žiadosť zamietla príp. ako píšeš Random, že to zamietate ako chcete, tak jednoducho v tom prípade zverejniť danú žiadosť o unban s dôkazovým materialom v danom topicu sťažnosti.

Adam








Amelii_
Sponzor++

194 postů
116 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 3 let

Souhlasím, určitě by se to mělo přesunout.

Ale už nebudu mít co komentovat :( :DDD






Šulínek.