IGN: tenDawidoff_
Dobrý den přeji,
jelikož již pravidelně moc nehraju na serveru, ale jsem stále vlastníkem jedné z firem na Survivalu, zajímal by mě záměr těchto dvou věcí a odůvodnění..
a, Inkaso se dá dokoupit pouze na 8 dní, z jakého důvodu se ta doba inkasa zkracuje bez nějakého infa?
b, Cena za inkaso roste proč? Stále se to vyplatí, o tom žádná.. spíš mě zaráží jedna věc// cena za inkaso 6/10 - 33k$
23/11 - 105k$
29/12 - 140k$ na 8 dní..
Ta cena roste trochu rychle :D A nedostal jsem k tomu žádné vyrozumění, takže prosím, jestli by se někdo našel, nejlépe Night, který mi na tyto dvě otázky odpoví..
Z méhlo pohledu > lepší varianta by byla, možnost nechat inkaso dokoupit na delší dobu, klidně na 14 dní, jako tomu bylo dříve
na ceně za inkaso se domluvit s ostatníky vlastníky firem a najít nějaký rozumný kompromis.
Děkuji předem za odpověď a přeji příjemný zbytek dne,
Davies20
TheBecky > tenDawidoff
IGN: tenDawidoff_
Zdravím,
jelikož je stále tento příspěvek bez jakékoliv odpovědi, píšu znova dané dotazy a doufám, že nyní dostanu již nějakou odpověď.
@_N1GHTMAR3
a, Z původních 14 dní se doba inkasa zkrátila na pouhých 8 dní.. z jakého prosím, to bylo důvodu?
b, Cena za inkaso za firmu se z původních 36,000$/14 dní zdražila na současných 140,000$/8 dní..
Opět k tomu nebylo žádné upozornění, žádná diskuze rovněž.
Navrhuji se společně domluvit na jednotné hodnotě za inkaso a nechat na vlastním uvážením, na kolik dní chci prodlužovat dané inkaso + nastavit max. počet dní.
Doufám, že nyní zde bude i nějaká reakce, příjemný zbytek dne, Davies
TheBecky > tenDawidoff