IGN: snowyLP123
moj nick: snowyLP123
dôvod banu : ban som dostal nepravom ked som bol na discorde tak mi povedali zevraj mam ucet s menom adyk474 alebo tak dajako ktori ma ban len ja mam učet iba snowyLP123
čas a datum: 11:37 - 2.1 2021
nick admina ktory mi dal ban: _Bodlacek
druh banu: nvm mam napisané dočasny ale na discorde mi hovorili ze akisi adyk474 ma taku istu IP ako ja
prečo chcem un-ban: un ban chcem lebo hram na tom serveri kazdy den a dostal som ban nepravom hral som s kamošom a tazili sme dia a zrazu ma vihodilo zo servera a napisalo mi ze som zabanovaní na 5mesiacov ja nvm ked som to chcel na discorde viriesit vsetci si z toho robili srandu a nechovali sa ako admini a helperi a mam na serveri nahratich 10siatki hodin a nechcem to všetko stratit.
prečo si mislim že ben neni opravnení:lebo proste som dostal ban za nič oni napisali na discorde ze mam zevraj X-RAY ale ja som v zivote nemal hacky proste nvm prečo ale chcem ist na ten server ani nehackujem a ten admin mi neviem prečo dal ban.
dokazni material: hovorili ze som sa na mojom snowyLP123 učete napojil prvi krat v roku 2020 ale ten učet snowyLP123 mam minimalne 1 až 2 roki
//edited by olmik: Napiš si žádost znovu, no máš to nějaké pomíchané a důvod banu například tam není vůbec znát//