IGN: _JokerB_
_JokerB_
Grief v residenci
27.12, 19:01
olmikLP
Pripojil som sa na server a na hru survival tam som našiel dom mimo rezidencie v dome som nič neničil len som si z čestiek zobral jedlo. Člen z AT irie mojmu kamaratovy kremlin147s povedala že ničenie/bratie veci z chestiek mimo res je povolene. A ešte neviem prečo som dostal dovod banu že grief v residenci ked dom bol mimo rezidenicie.
IGN: olmikLP
Zdravím,
S připojením automaticky souhlasíš s pravidly a když se povídám tak druhé pravidlo je o griefingu.
@irie prý nic takového neřekla, ovšem není to ani tak důležité, vzhledem k přiznání není třeba důkazu a žádost vzhledem ke způsobu řešení zamítám..
Příště se více seznamte s pravidly.
olmík
S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.
E-mail -> olmikLP@minicraft.cz
Discord -> olmik#3104
IGN: irie
Zdravím,
naozaj som nič podobné nepovedala. Ničenie vecí mimo rezidencie hráčov je povolené len v prípade, že nejde o nijak drastické úpravy okolia, teda sú zakázané veci ako ničenie budov, používanie TNT a pod. Ako grief sa určite berie aj vyberanie vecí z chestiek.
Keby si to aj nevedel, každý hráč je povinný si prečítať pravidlá. Neznalosť pravidiel neospravedlňuje. Ako sa už Olmik vyjadril, ban je určite oprávnený.
S pozdravom, Irie
Hrač kremlin147s sa vas pytal vy ste odpovedali (ničenie stavby mimo res je povolene pripade že nejde o drasticke upravy okolia zničili sme 2 blocky zo strechy aby sme sa dostali dnu tie boli nasledovne na svojom mieste z vnutra bolo odcudzenich približne 64 jedla. A o drasticke upravy okolia sa nejedna. Jedlo kľudne môžeme navratiť.
V Uvedené residenci byl tento nevhodný nápis a zničená mobtrapka, kdy v logu je jesně tvé jméno..
https://ctrlv.cz/ICbn /šipka poukazuje na zničenou mobtrapku též z logu pod tvým jménem/
Samozdřejmě že věci i blocky byli navráceny do původního stavu, a ty jsi byl potrestán, to je běžná praktika při těchto proviněních..
A určitě není povolené v žádném případě ničit stavby ostatních mimo residenci, je samozdřejmě jejich blbost že to nemají zabezpečené ale i tak už ze zdravého rozumu by to nikdo neměl dělat.. Když něco v reálném životě ukradneš v odemknutém bytě, též je to krádež, tím neříkám že mc je jako rl ale je to pouze příklad..
olmík
Discord -> olmik#3104
Na mobtrapku som uplne zabudol som si vedomy mojho sprosteho spravania. ale neargumentujte to zdravym rozumom lebo aj vy ste navádzali hračov cheatovať aby ste udajne plnili svoju robotu a ak to bol z vašej strany žart tak s mojej strany bol žart toto cele.
S pozdravom _JokerB_
Ovšem i kdyby tohle tvé obvinění na nás bylo založené na pravdě tak my jsme neporušily pravidla, ty ano a bylo vůči tomu zakročeno. A Když v reálném životě vykradeš dům a řekneš orgánu jež to bude vyšetřovat že to bylo ironicky myšleno, a potom máš chlápka který řekne v hospodě že chce vykrást banku ale nikdy to neudělá protože to myslí ironicky, čiže ne vážně, to je dost veliký rozdíl, a tak je na to i brát zřetel.
Myslím že je vše dořešeno, případně se mi ozvi na email přiložený níže.
PS: Jestliže máš vůči tomuto docela tvrdému obvinění nějaký důkaz, založ si vlákno či mi jej pošli na mail a bude to prošetřeno.
S pozdravem olmík
Discord -> olmik#3104