Ban za x-ray • Minicraft.cz

SinkyKebab
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: SinkyKebab
Od SinkyKebab » přes 4 let

Dobrý deň chcel ny som požiadať o unban. Dôvod banu bol že som ževraj použival x-ray. Lenže ja som cca mesiac nehral minecraft a dneska keď som si chcel zahrať s kamaratom tam mi pisalo že som dostal ban za x-ray. Chcel by som poprosiť o pomoc. Ďakujem za pochopenie.

ChocolateLPCP
Builder

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let

Zdravím, žádost nemáš podle osnovy. Mno nevadí, je možná pravda že jsi se dnes připojil poprvé po měsíci ale hrál si tak hodinu s xrayem (https://youtu.be/COxILdgSAR0) po tomto jsem ti dnes dala ban.

SinkyKebab
Hráč

4 postů
0 reputace

Ale ako prosim keď ja som chcel isť hrať ale ten ban som už mal. Ani som sa tam nepripojil lebo som už ban mal. Dneska som tam ešte ani nehral. Ďakujem za pochopenie

ChocolateLPCP
Builder

134 postů
110 reputace

V kolik jsi se chtěl připojit?

SinkyKebab
Hráč

4 postů
0 reputace

cca 10-15 min pred tym ako som požiadal o unban. Cely ďen som bol preč.

SinkyKebab
Hráč

4 postů
0 reputace

pomožete mi ?

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Na tvojej aktuálnej IP je len 1 nick a to práve ten, na ktorom bol spomínaný XRAY. Takáto situácia je maximálne ojedinelá a na minimálne 95% sa nič podobné nestáva. Ak by šlo o viacej nickov, tak by sme mohli aspoň uvažovať o zdielanej / verejnej IP, no pri tomto je mizerná šanca na to, že to bol niekto iný. Maximálne rodina ako býva zvykom v žiadostiach o unban, no tak či tak. Účet si privlastňuješ v žiadosti ty, teda v druhom prípade zodpovedáš za to, ak sa ti sem prihlásil ktosi z príbuzných. Taktiež ako vravíš, že si dlhšiu dobu na majnkrafte nebol, tak tým menšia je šanca, že sa niekto vzdialenejší skúšal napojiť na tento nick.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

ChocolateLPCP
Builder

134 postů
110 reputace

Zdravím, rozhodla jsem se že ti dám unban. Pokud se toto bude opakovat žádost o unban ti rovnou zamítnu.