Přání k roku 2020! • Minicraft.cz



olmikLP
Sponzor

142 postů
98 reputace

IGN: olmikLP
Od olmikLP » přes 3 let

 Hezký den - všem hráčům, hráčkám, členům i ostatním. 

Jak jistě jste si všichni vědomy, celý tento rok utekl jako voda, a stalo se toho opravdu mnoho - od hrůzné pandemické situace na území ČR i SK, přes různé politické i společenské nepokoje, až po konec tohoto roku který se nám nenávratně krátí. A jsme rádi, že jste trávili váš volný čas právě s námi, každá chvilka, každé změna, každý posun ve hře znamená získání nových zkušeností jak se příště zlepšit a dosáhnout tak rychleji i vyšších cílů, a tak to je i v tady tomto světě, bez kostiček. Jít si za svými sny je důležité, ale i přes to je potřeba se někdy odreagovat a pobavit se, a od toho slouží Minicraft. Bez Tebe, by tento server nikdy nebyl takový jaký je, a každý jste součástí komunity ve které alespoň doufám jste rádi a zabavíte se, a třeba i když někdo na tohle pohled svůj změní, pamatujte že jste tady zažili s námi spoustu zážitků, které se již bohužel staly nevratnými přičemž krásnými vzpomínkami - eventy, pokec s hráči, či jen stavění si svých architektonických výplodů vaší fantazie, a spoustu dalšího.. 

A proto jak za sebe tak i doufám za ostatní členy Ti chci popřát hezké prožitý předvánočních dnů, Vánočních, i těch po, Vánocích. 

A ještě pro vás mám takovou výzvu, dokážeme to?  

"Udělejme společně každý rok lepší než ten předešlý" 

Ode mě už vše, s pozdravem a ve jménu tohoto přání, olmík. 
 

Zde je místo pro členy kteří by případně chtěli něco dodat: 

Taky všem přeji krásné Vánoce a předem šťastný nový rok. Olmík to tu hezky sepsal, není co dodat. Snad jen to, že jsme rádi za to, že vás tu máme, i když jste neřádi.
- deviii






S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.

E-mail -> olmikLP@minicraft.cz

Discord -> olmik#3104



Szyho27
Helper

242 postů
262 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 3 let

Vyjádřím se zde i já, přeji všem kolegům a všem hráčům štastný nový rok, ať se vydaří lépe než ten minulý. Doufám že se všichni ze svých chyb co se v minulém roce stali ponaučili, hlavní je že jsme všichni v pořádku, i když jsou nepříjemné situace.








Amelii_
Sponzor++

194 postů
116 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 3 let

Rok 2020 byl pro nás všechny obtížný, myslím, že ještě nejsme ani v polovině toho co se bude ještě dít.

Proto přeji hodně zdraví, a pevné nervy pro deváťáky co se chystají dělat přijímačky. (I Maturantům)

Bylo by fajn kdyby lidé začali dodržovat opatření, protože ze dne na den to určitě nepřestane. Na nový rok máte nové šance, něco změnit, sebe změnit.

Nezapomínejte kdo jste, a kým chcete být. Neřiďte se něčím, co vám řekne někdo jiný. Dělejte si vše podle sebe, neřiďte se nikým jiným.

 

Šťastný nový rok všem.

Snad to není moc trapný :D






Šulínek.