Změnit pravidla na /warp pvp • Minicraft.cz

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 4 let
Obecně změnit pravidla na survival serverech (survival sky islands oneblock skyblock atd.) že když se někdo odpojí z boje tak dostaneš všechny jeho věci co má zrovna na sobě protože lidi co dělají na oneblocku že když po nich utocim např. Já tak se odpojí nebo utečou ale když se odpojí tak mi jen plitvaji potiony a mě to nic nepřinese jestli má někdo jiný nápad nebo souhlasi napiste

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Pro tohle tu všude (nejspíš všude) slouží systém blokace rychlého odpojení z boje. Jde o to, že když tě někdo hitne nebo ty jeho, tak si v boji a z boje vyjdeš pokud tě nikdo nehitne (nebo ty nikoho) asi 5s nebo kolik. Když se nacházíš v boji, tak se nemůžeš odpojit žádným způsobem. V opačném případě (pokud se o to pokusíš) ti to dá IKčko. Systém není dokonalý a bezchybný, takže se stane, že se někdo nějak odpojí tak, aby ho to nezabilo. Pokud to někdo ale dělá takto a opakovaně, tak ho můžeš normálně nahlásit a AT (pokud nebude spát :P) ho potrestá.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Možno by sa to mohlo dať do pravidiel, ale neviem, aspoň mne príde, že by to chcelo viacej špecifikovať, aby si hráči nenárokovali len tak veci druhého hráča.

K príspevku od gejmrona : ten systém je nahradený novým lepším, kde po leavnutí dostaneš ban. 

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 4 let
Jak to myslíš tím specifikovat jako aby k tomu byl důkaz nebo jak?