Chcel by som si zažiadať o unban na Discord. • Minicraft.cz

RooX
Hráč

6 postů
0 reputace

IGN: RooXGames
Od RooX » přes 4 let

Chcel by som si zažiadať o unban na Discord. Ospravelňujem sa za to, ako som sa správal na Discorde už sa tak správať nebudem. Bol som vtedy nahnevaný lebo som nevedel svoje heslo na serveri. Dúfam, že unban dostanem. Moje meno a tag je = RooX#9057

Dakujem za pochopenie.

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 4 let

Prosím, unban podle osnovy.

//EDIT: Jelikož se jedná o discord, tak nemůžeš moc vědět kdy jsi ban dostal a od koho, pokud to tedy nenapíše bot, což netuším, za to se omlouvám.

RooX
Hráč

6 postů
0 reputace

Od RooX » přes 4 let

Chcel by som si zažiadať o unban na Discord. Ospravelňujem sa za to, ako som sa správal na Discorde už sa tak správať nebudem. Bol som vtedy nahnevaný lebo som nevedel svoje heslo na serveri. Dúfam, že unban dostanem. Moje meno a tag je = RooX#9057

Dakujem za pochopenie.

RooX
Hráč

6 postů
0 reputace

Od RooX » přes 4 let

Dakujem za pochopenie.

RooX
Hráč

6 postů
0 reputace

Od RooX » přes 4 let

Dakujem za pochopenie.

irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 4 let

Zdravím,

nespamuj prosím príspevky, počkaj na vyjadrenie člena AT, ktorý ti tento trest udelil. Ak chceš niečo pridať k predchádzajúcemu príspevku, vpravo hore nad ním je možnosť úpravy, použi tú.

S pozdravom, Irie