Unban - begulin • Minicraft.cz

begulin
Hráč

5 postů
0 reputace

IGN: begulin
Od begulin » přes 4 let

Nick na servery begulin

Dôvod banu : podozrenie na obchádzanie banu na ja_sk 

dnes 9.12.2020 čas 15:06

Testrgames

dočasný

o unban žiadam pretože už som ho raz dostal a zrejme máte problem s moderátorom a nevie kde siahaju jeho práva

ban je neoprávnený pretože už to bolo riešené a obviňovanie zo strány moderátora že som obišiel ban zmením ip je hlúposť lebo ip ban som nedostal a keby že viem si meniť ip tak to spravím už vraj pri obchádzaní banu ja_sk ne ? mali by ste si to dať do poriadku. A keď aj som dostali p tak mi to nepíše ani v tomto prípade na obrazovke dokládam screenshot ak to ide.

Dôkaz: nemám dôvod obchádzať žiadný ban buď sa to vyrieši alebo pôjdem inám.

130907081_306411680590475_31886185960235

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 4 let

Nespamuj forko boa, ban je oprávněný, dal ti jenom blok na server a někdo vyšší převěří platnost banu, no jelikož jsi předtím napsal žádost o unban a nebyla ty vyřízena, tak ten unban jsi nedostal, zřejmě nějaká chyba, Za mě neoprávněny jako předtím, dokonce tam lžeš :) 

email > ailexxxcz@seznam.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1034 postů
1199 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Unban si nedostal, je to stále v riešení. Nemal si ban na nick, ale na IP, teda mohol si sa pripojiť na ten účet z inej IP.

Keďže sa teda tvoj nick pripojil z inej IP, než na ktorej bol ban, tak si si mohol opäť zahrať i pri aktívnom bane. Ban si dostal naspäť aj na novú IP, aj na nick, než sa dorieši pôvodná situácia.

Toto vlákno zamykám, výsledok bude zverejnený v základnom vlákne.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz