IGN: begulin
Nick na servery begulin
Dôvod banu : podozrenie na obchádzanie banu na ja_sk
dnes 9.12.2020 čas 15:06
Testrgames
dočasný
o unban žiadam pretože už som ho raz dostal a zrejme máte problem s moderátorom a nevie kde siahaju jeho práva
ban je neoprávnený pretože už to bolo riešené a obviňovanie zo strány moderátora že som obišiel ban zmením ip je hlúposť lebo ip ban som nedostal a keby že viem si meniť ip tak to spravím už vraj pri obchádzaní banu ja_sk ne ? mali by ste si to dať do poriadku. A keď aj som dostali p tak mi to nepíše ani v tomto prípade na obrazovke dokládam screenshot ak to ide.
Dôkaz: nemám dôvod obchádzať žiadný ban buď sa to vyrieši alebo pôjdem inám.
IGN: AileXXX
Nespamuj forko boa, ban je oprávněný, dal ti jenom blok na server a někdo vyšší převěří platnost banu, no jelikož jsi předtím napsal žádost o unban a nebyla ty vyřízena, tak ten unban jsi nedostal, zřejmě nějaká chyba, Za mě neoprávněny jako předtím, dokonce tam lžeš :)
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Unban si nedostal, je to stále v riešení. Nemal si ban na nick, ale na IP, teda mohol si sa pripojiť na ten účet z inej IP.
Keďže sa teda tvoj nick pripojil z inej IP, než na ktorej bol ban, tak si si mohol opäť zahrať i pri aktívnom bane. Ban si dostal naspäť aj na novú IP, aj na nick, než sa dorieši pôvodná situácia.
Toto vlákno zamykám, výsledok bude zverejnený v základnom vlákne.
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz