IGN: begulin
Nick - begulin
Obchádzanie banu ja_sk
Dnes 9.12.2020 v hodine 12:50
Adminom - MILENAJETETA
Dočasný
Unban chcem pretože som neporušil žiadné pravidlo, hrával som na server 30 hodín aj s ja_sk nebol žiadný problem ip sme mali rovnaké furt kedže sme bratia - to ste si mohli preveriť . To že on dostal ban znamená že automatický aj ja dostanem ? A o mesiac dlhšie ? Veď ak je problém stiahnem si VPN alebo kúpim druhý rúter.
Bán je neopravnený kedže žiadné pravidlo ani nariadenie som neporušíl.
Dôkazný material je ten - že na nicku begulin som hrával aj predtým bez problémov a zrazu sa milena rozhodne že jej niečo nesedí bez toho aby sa to snažila prekomunikovať.
IGN: AileXXX
Hoj, 3 bratři co hrajou mc spolu, nu zajímavé že jeden má 500 nahráno, druhej 200 a třetí jen 30, no problém je ten že jsi nikdy za begulina nehrál, jen na afk nebo obcházení pravidel, no obcházet se ban se nemá, to že ten účet je "brat" tady používá každý druhý, čekal jsem kdy sem napíšeš unban, no 40 minut od banu je celkem rychlost, bohužel právě prodělávaš, nemůžeš doplňovat shop, ban si užij, btw krást se nemá a uraniem zabíjet taky ne, vhold vybíraš si špatně oběti, za mě unban neplatný. Buď rád že nemáš ipban by ani tom nemohl hrát. To VIPko se nevyplatilo. Zdarec
//obsahuje důkaz, nehádám se komu to tak přišlo
//Sir// Ačkoliv máš jistě zajímavý názor, prosím, pod žádost o UB se může vyjadřovat pouze AT a hráč, který ban dostal a případně i hráč, který je schopný poskytnout nějaký důkaz. Tvůj příspěvek ale nic z toho neobsahuje, takže si na to prosím dávej pozor !
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: begulin
Kto povedal že traja bratia ? Neviem či máš nejaké komplexi alebo vieš lepšie že kolkých súrodencov mám ale ja ti to rád vysvetlím.
Takže za prvé : tom000 nieje môj brat hráme spolu od kedy má na server zavolál sme kamaráti a spolužiaci ak to chceš vedieť ešte.
Za druhé : Na mojom nicku begulin je nahratých 30 hodín pretože hrávam na servery kratší čas zavolal ma sém ja_sk - môj starší brat. Doteráz som hrával inde. Neviem kde si zistil že som bol iba AFK - neznamená že keď niekto na teba nereaguje že je AFK. Stavial som si a proste ťa ignoroval. ( sorry ak som ťa urazil nejako ale v práci také decka počúvam celý deň pri MC oddychujem)
Za tretie : To že ja_sk dostal ban ja za to nemôžem. Je to jeho problém a ak si mal znim nejaké problemy to je tvoj problém a neviem prečo sa ku mne vyjadruješ. Ani sa nečudujem prečo ťa nemohol vystať.
Za štvrté som rád ak sme si to vyjasnili. Ak Unban sa nepotvrdí nič sa nedeje vezmeme sa pôjdeme hrávať inde. :)
IGN: AileXXX
Hoj,
nevím jestli se počítá, ale mám důkaz z logu, že tom000 spolu s ja_sk jsou sourozenci.
[15:01:46] [main/INFO]: [CHAT] §6§lMSG §f• §a§ltom000 §6-> §a§lTy§f: §flebo ja_sk je moj brat a cchel niečo zrobit a ja som chcel vydiet ako moze buchnut taky reaktor
Ail
//obsahuje důkaz, nehádám se komu to tak přišlo
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: Qwuark
No nic...
1. Nehádejte se na fóru.
2. "ja_sk - můj starší bratr" to by mělo znamenat že je min. ve vyšší třídě než ty, "tom000 je můj kamarád a spolužák" pokud je tom tvůj spolužák, čekal bych že s ním budeš hrát ty, ne tvůj starší bratr. "v práci taky poslouchám děcka celý den" toto trochu nesedí s tím že předpokládám že jsi ve škole podle toho, že jsi řekl "můj spolužák"
Jako u dalších mých příspěvků : Je možné že se pletu, neberte všechno jako fakta.
IGN: irie
Zdravím,
prestante sa hádať, nemá to zmysel. Pokiaľ medzi sebou máte nejaké problémy, riešte si to v súkromných správach, nie tu verejne na fóre.
O tom, či je ban oprávnený alebo nie rozhodne zaň zodpovedný člen AT, nikto iný na to nemá nijaký extra vplyv. Počkajte teda na jeho vyjadrenie.
S pozdravom, Irie
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz