IGN: wysl
Čtu v poslední době tak strašné věci o kouření, že jsem se tedy rozhodl přestat číst
IGN: majlop_cz
Čau
No tak jako cikán se ti nemusí zdát jak nadávky ale člen AT to chápe jinak. Takže si asi kup urban anebo počkej až ti ban vyprší.
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
No každý to může brát jak chce, ale cíkán by mohl úrážet maximálně nějákého roma, takže tak.
Z toho vyplívá, že by mohlo urazit i nějakého člena AT i trouba?
Čtu v poslední době tak strašné věci o kouření, že jsem se tedy rozhodl přestat číst
IGN: majlop_cz
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: snejciik
Zdravím,
tvé chování na serveru není nějak velice dobré. Ban jsi měl jen na 1 den, což není tak hrozné. Rád bych ti vyšel vstříct, ale tvé chování mluví za mě. Tohle by se nemělo psát jak hráčům, tak ani k členům AT. Každý má mít nějakou svojí důstojnost a ne se takhle nechat sužovat slovama.
Čili unban -> Zamítám
~ Snejk
Jen je zajímavé, že když už jsem mu to jednou napsal tak mi na to řekl jen, že Ne. Takže je docela divné, že jsem nedostal ban od něj, když to byla úrážka na něj a ne na tebe.