Zbytečnosti na skypvp • Minicraft.cz

ImNotSqvage
Hráč

35 postů
6 reputace

IGN: ImNotSqvage
Od ImNotSqvage » přes 4 let
Čau, chtěl bych upozornit na to ake su na skypvp zbytečnosti. Za1) enderperly nefungují na co tam su 2)odebrani elytry a daní lether chest, nemá smysl. + by mě zajímalo kdy bude nová map už je tu pár měsíců.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Ahoj, Tieto veci budú vyriešené s updatom skypvp, ktorý príde snáď do 2 týždňov. Najväčšiu časovú záťaž tvorí výroba mapky. Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

IGN: drxgsobsession
Od drxgsobsession » přes 4 let

Gaboouskuu to ani nevypisuj protoze to nema cenu vlaken na toto tema si myslim ze toho bylo dost aby se neco zmenilo ci poupravilo a nikdy se nic s tim neudelalo vlakno se proste se na to a-team takzvane vykaslal

ve zkratce skypvp by potrebovalo poradnou upravu a to hlavne u cen urcitych itemu :)

ImNotSqvage
Hráč

35 postů
6 reputace

Nerve , hele máš pravdu xD to samé, psal sem vlákno na oneblock je to tam snad 3 týdnem pořád nic :c... Proto už tam nehram. Yy a ty ceny si nesmysl nu.

natalkiis
Sponzor++

152 postů
62 reputace

IGN: natalkiis
Od natalkiis » přes 4 let

nerikal si ze si skoncil

ImNotSqvage
Hráč

35 postů
6 reputace

Baví mě si hrát s urcityma členy AT :DD

saffers
Majitel

5701 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let
ImNotSqvage said: Nerve , hele máš pravdu xD to samé, psal sem vlákno na oneblock je to tam snad 3 týdnem pořád nic :c... Proto už tam nehram. Yy a ty ceny si nesmysl nu.

Zdravím,

k tomuto jsem ti již zasílal odpověď na tvůj e-mail z 07.09. a 09.09. Návrh byl zaslán vývojáři doplňku, nicméně v tuto chvíli to není prioritní, aby se funcionalita objevila brzy. 

U návrhů (nejenom v Minecraftu) to funguje tak, že čas, který kdokoli má k dispozici nejdříve investuje od nejdůležitějších věcí po ty méně důležité.

K tvému poslednímu příspěvku - pokud by sis chtěl hrát s AT, tak je nutné ke každému hernímu účtu využívat alespoň odlišný e-mail, jinak téměř na první pohled víme, kdo píše.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Poslední věta to zabila saffe 😂😂😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻

*clap*

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

ImNotSqvage
Hráč

35 postů
6 reputace

Ahoj, ano psa, l je to za 2 dny skoro měsíc.. K tomu hraní.. jsem to myslel ta že každý trošku dobrý hráč co rozumí pvp a začne ho trošku tryhardit, tak ho hráči reportuji. V tom případě si ani nezahraje pac když tryhardim litá mi mód za modem a nebo milenos :c že se jim mě hraní nepaci (cheating) to ma baví. Teraz to někdo zamknete nebude se sem chodit hádat.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let
saffers said:
ImNotSqvage said: Nerve , hele máš pravdu xD to samé, psal sem vlákno na oneblock je to tam snad 3 týdnem pořád nic :c... Proto už tam nehram. Yy a ty ceny si nesmysl nu.

Zdravím,

k tomuto jsem ti již zasílal odpověď na tvůj e-mail z 07.09. a 09.09. Návrh byl zaslán vývojáři doplňku, nicméně v tuto chvíli to není prioritní, aby se funcionalita objevila brzy. 

U návrhů (nejenom v Minecraftu) to funguje tak, že čas, který kdokoli má k dispozici nejdříve investuje od nejdůležitějších věcí po ty méně důležité.

K tvému poslednímu příspěvku - pokud by sis chtěl hrát s AT, tak je nutné ke každému hernímu účtu využívat alespoň odlišný e-mail, jinak téměř na první pohled víme, kdo píše.

Posledna zmena, ktora je akotak prioritna a udiala sa bolo, eh, nic. Riesite s prepacenim sracky o ktore tu stoji velmi malo hracov. Co tak si fixnut kitpvp, co tak si fixnut scoreboard, co tak si fixnut zobrazovanie clenov v scoreboarde ked su vanished, co tak si fixnut anticheat s falsepositives, co tak konecne riesit niektorych clenov AT, ktory si vysadia speky na ich stolicku a umyselne skodia inym hracom ako to tu bolo uz davnejsie, co tak si vyriesit vedenie, co tak sa zamysliet, preco vsetci hraci odchadzaju? Pretoze tu nefunguje jedina vec, ktora by ich drzala preto sa mi dovol(te) zasmiat k prvej vete ako ,,prioritne zmeny" ked v changelogu sa okrem nespominanych bugfixov nic nepise. Co vam brani uz 2 a pol roka urobit wipe alebo aspon zmenu kitpvp, ked sa to odushlasilo. Co tak urobit bedwars, ktore sa odsuhlasilo pred 2 a pol rokmi (viem, ze to uz bolo hotove). Co tak uz konecne brat ohlad na hracov?

Za mna vsetko, prijemny den