IGN: wokig
Ahoj,
Podľa logov si to bol práve TY kto pokladal End Crystaly. Je úplne jedno či to bola res alebo nebola [dôvod ti s radosťou zmením aby si nebol o nič ukratený]. Taktiež hračov si nakoniec zabil a podľa chatu som zistil že hrači si nepriali aby si ich zabil.
Žiadosť s radosťou Zamietnem. A dôvod ti teda zmením.. :)
Mato
Aktualně jsem byl obviněn dle vyjádření pana Matina z níčení cizích staveb a zabíjení mimo pvp
Mělo by to být tedy porušení pravidel:
1) nic
2) zabíjení v přírodě
1) hráč neměl na své stavbě res a byl jsem tam poměrně dlouho takže si res mohl udělat typuji že před tímto mě chrání pravidlo:
3.2.4 Pokud si hráč nevytvoří residenci nebo nevyužije jinou automatickou ochranu staveb, tak server neručí za zachování ani pozdější obnovení stavby.
2) Pročetl jsem si po banu opět pravidla serveru a zabíjení v přírodě zakázano není takže hádám že pravidlo co jsem udajně porušil je:
3.1.6 Je povolené PvP, při zabití si hráči nejsou povinni itemy vracet, pokud na tom nejsou předem domluveni.
Mato se mi vyjádřil že zabíjení je povolené jen v pvp ale v pravidlech o tom nevidím jedinou zmíňku tudíž mám neoprávněný ban za 2 (ne)porušená pravidla
Ok... mimo pvp som Určite nepovedal.. Povedal som mimo res, ale chyby sa stavaju, to verím..
"obviněn dle vyjádření pana Matina z níčení cizích staveb a zabíjení mimo pvp".. Postaval si to ty? Nie (samozrejme nepočítam tu opravu, preto som ti trest skratil). Tak nemaš čo to ničit keď to neni tvoje nehľadiac na to či to je zabezpečene alebo nie je.
Poďla tvojích posledných trestov sa ti griefing naozaj pači a nevidim teda dôvod ti ešte viac skratiť ban.
Ďalej, hráči ktorích si zabil... kedže toto bolo také zabijanie bez upozornenia zničoho nič, tak toto je tiež podľa mňa prehrešok.
Uprimne si myslím že ban je Opravnený, dokonca je aj Skratený takže na tvojom mieste by som bol ešte rád.
Mato
kdybych našel v přírodě hráče také ho musím upozorňovat nehledě na to že mě flákl tak jsem to bral že mě chtěl zabít a nikde se nepíše nebrante se utokum jiných hráčů tudíž by měl i tenhráč dostat ban za pokus o zabití a domy bez res bych popsal tímto způsobem: jdu si do města na nákupy pak si někde položím peněženku protože jí nechci nosit v ruce, ačkoliv mám kapsy tak tu peněženku budu všude nechávat dokud mi jí někdo nevezme ve finále by to byls moje blbost
to samý se řeší i ted, oni si tam mohli udělat res ale i tak ji neměli
minulý ban byl označen pouze jako "Griefing" a prohřešek byl ten že jsem krom domu odpálil i kus přírody