IGN: TH3L0M1S
Dobrý den, dostal jsem ban za cheatování na serveru. Ban byl oprávněný. Ale nevěděl jsem, zda je to IP ban nebo ne. Jednoho dne jsem se na server připojil s jiným nickem (1ML0M1S), abych zjistil, zda se jedná o IP ban nebo ne, přesně tak, jak mi doporučila kamarádka. Tak jsem tak učinil a na server jsem se s nickem 1ML0M1S připojil. Podařilo se, takže mi došlo, že to IP ban není a že si mohu zakoupit unban. Druhý den ráno jsem si vzal peníze a v obchodě si nechal vygenerovat PaySafeCard kód. Ale jelikož jsem to dělal poprvé, tak jsem kód zadal do mobilní aplikace, protože jsem nevěděl, že už ten kód z prodejny mám zadat na vašich webových stránkách. Následně jsem to začal řešit s a teamem, jak jim ty peníze poskytnout, a odpověděli mi, že na IP ban se unban zakoupit nedá. Připojil jsem se za nick goodplayer365 znovu na server a můj ban byl prodloužen, z důvodu obcházení banu. Ano, připojil jsem se na server s nickem 1ML0M1S, ale v popisu tohoto banu je udáno, že jsem se připojil s nickem ZdanekPolraich, což můj nick není. Tento nick jsem v životě nepoužil. Chtěl bych zpátky dočasný no-IP ban. Vím, že jsem se i přes to připojil na server s tím nickem 1ML0M1S, ale opravdu to bylo z důvodu zjištění, zda je to IP ban nebo ne. Nic jsem na serveru za ten nick nenahrál, pouze jsem se připojil a odpojil. Tak vás moc prosím, vraťte mi ten dočasný no-IP ban. Děkuji
Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Veď Irie-i to vyjadrovanie celkom ide, tak ja len sledujem.
Ono je viac menej zbytočné vyjadriť sa, keďže hráč už dostal mnoho odpovedí na jeho trest, no opäť začína.
Dokonca dnes večer došlo k novým objavom v jeho treste, preto vtedajšia dĺžka trestu už nie je aktuálna. Hráč mal dokonca podmienku o ktorej sme spočiatku ani nevedeli. Podmienku porušil, tým pádom mu už ban nedokážeme ani len skrátiť.
Milenoškove Vinárstvo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: TH3L0M1S
irie Psala jsi mi na profil ohledně toho věku. Jo to jsem zadal blbě ale nevím, jak to upravit.
MILENAJETETA. Jestli jde o to, co myslím, tak to je 3 měsíce staré. A je to pravda, ale i přesto mi můžete tu zbývající dobu dočasnéno no-IP banu přičíst, ale odebrat tu dobu IP banu, která mi nepatří. Ano, udělal jsem chybu, že jsem se na server připojil s nickem 1ML0M1S, ale na banu je uvedený nějaký ZdanekPolraich a to není žádný z mých nicků. Vím, že to mám i na svém profilu, ale nevím, jestli když se jedná o IP ban zda to tam bude napsané. Je tam jen dočasný.
Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.
IGN: ZoubkovySkritek
Ahoj,
zamítám to už nejméně po třetí. Zároveň uděluji uživateli dočasnou blokaci na foru za opakovaný spam žádostí (byl několikrát varován, že má před podáním další žádosti vyčkat).
Trpaslíkova Pekárna
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek