Shop na SB • Minicraft.cz

Stocco
Sponzor

3 postů
1 reputace

IGN: Stocco
Od Stocco » přes 4 let

Chtěl bych sem napsat jednu velmi dulezitou vec ohledne Skyblocku, a to je shop. V poslednich dnech odtamtud zmizeli veci a nebo prisli o hodnotu., a chtel bych se zeptat jak jako ted mame vydelavat kdyz je tam 5,5 veci z kterych to jde? Jak.. Chtěl bych to vedet, driv se našla "meta" do pár dnů, vědělo to 5 lidí, jak to někdo zjistil tak se to nerfnulo, naprosto chápu, ale tohle? Co to jako je, chápu, že chtějí ať se hůř vydělává, ale tohle? Ted nedokazeme vydelat skoro nic.. Jeste by to chtelo treba nerfnout jobs, at to je jeste tezsi ne? Jako pardon, ale mně tohle přijde moc, kvuli tomuhle dulezitymu kroku, prijdete o x hracu, protoze vsechny to prestane bavit, driv to bylo, když jsi našel "metu" tak jsi proste byl boss a vydelaval jsi, ted? Ted to nejde... Takže bych se chtěl zeptat, jestli nechcete pár věcí přidat zpět, bylo by to mnohem lepší, nemuselo by se pridavat vse, ale aspon neco. Díky za pochopení <3 

Stocco |<3|

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Ako som naznačoval v hre posledných pár dní, tak je to niečo na spôsob survivalu, kde sa u hráčoch zmenil spôsob hry tak, aby nebol celý zážitok z hrania len o tom, že prídeš, nakúpiš veci a máš. Sám som kvôli tomuto štýlu zabudol ako sa craftia úplne základné itemy. Samozrejme, Skyblock je minihra, kde musia byť určité veci v shope, aby hráči mohli zarábať a preto som navýšil výkupné ceny na +- 2x ich predošlej hodnoty. Vašu rozhorčenosť chápem, pretože som vám upravil itemy, za ktoré ste za deň mohli zarobiť kľudne milion. Len otázka je. O čom je potom takáto hra? Zarobíš si miliony počas dní, ktoré ani nestihneš utratiť a potom sa následne stáva Skyblock len o tom, ako byť najbohatší. 

Taktiež v hre vidím, že stále sú tam spôsoby ako zarábať vysoké čiastky, taktiež to vidíš aj ty, no treba na ne len prísť. Ak je to spôsob napríklad ťažením a predávaním diamantov, tak šup do toho. Takáto činnosť, kde si zarábaš pomocou základných vecí určite nezmizne. V hre sú navýšené výkupné ceny u itemov z farmingu, takže je možnosť, že začnete niečo robiť a tak si zarábať. Následne som ešte dal preč veci, ktoré si dokážete sami vycraftiť, ale to už je vedľajšie. Teraz by sa mohol stať Skyblock viacej Skyblockom, resp. hráčom som umožnil ďaľšiu získovú činnosť a to predávanie vecí cez chestshop na ostrove, ktoré si iní hráči nevycraftia, či už z dôvodu lenivosti, alebo z nedostatku materiálov.

V tom shopíku bude ešte jedna menšia zmena, ale to už bude viacej len vizuálne + pár blokov sa ešte pridá z 1,16.

Inak, podobná taktika so shopom sa realizovala aj na survivale a tam môžem povedať, že to len hráčov nahnalo, pretože v hre majú väčší zážitok a je aj lepšia súťaživosť hráčov, či už sa jedná o to byť najbohatší, alebo o to mať čo najlepší ostrov (z blokov, na ktoré musia hrať).

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

JustVagooo_
Hráč

49 postů
33 reputace

IGN: transporteeer_
Od JustVagooo_ » přes 4 let

Jelikož na skyblocku už nějaký ten pátek hraju, přijde mi zvláštní, že se ekonomika upravuje až teď, když si 90% hráčů stihlo nafarmit více než 50.000.000$ v době, kdy byl shop ještě v původním stavu. Teď jsem si udělal alespoň jako částečný přijem farmu na ryby, ryby se samozřejmě z obchodu odebraly. Vymysleli jsme si společně jiné farmy, opět se to zrušilo. vždy když vymyslíme nějakou farmu, během 24h už je farma zbytečná protože se odstraní item který farmíme. Už prostě nemáme možnost si pořádně vydělat. Když už, tak bych ekonomiku kompletně resetoval, nebo bych neměnil shop. to, že chcete aby hráči více craftili a farmili, proto se skoro vše odstraňuje, ale alespoň ty věci s malým ziskem se tam mohly nechat.

S pozdravem, Vago.

Pokud něco potřebuješ můžeš mi poslat soukromou zprávu zde na webu nebo email na neoriginalnivago@minicraft.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,Posledné 2 mesiace na Skyblocku žiadna zmena v shope nebola, maximálne čo sa pridali nejaké bloky z 1.16, inak nič razantné ako píšeš na spôsob fariem sa tam neuskutočnilo. Ohladom rýb, tak to tam pridám, keďže sa jedná o jedlo, ale len surové ryby. A inak, čo sa týka tých money, ktoré hráči majú, tak je to tiež v menšej diskusií. Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Já na SB teda nehraju, ale jak píše Milena, tak na Survivalu je od té doby skoro permanentně 50/50 hráčů, no a to je číslo, které si držel nějakou tu dobu zpátky. Samozřejmě, že update 1.16 tomu mega pomohl díky hromadě novým věcem, ale to stejné máš i tady. Já osobně jsem rád, že z shopu zmizeli nějaké věci, ale u pár mě to taky mrzí. Nicméně vše co je v shopu máš minimálně základní itemy, ze kterých si můžeš vyrobit všechny ostatní (téměř). Co se týče vydělávání, tak to aspoň bude těžší, no a ti co už peníze mají si jich budou více vážit. Také jsem zaznamenal docela slušný nárůst využití v dražbách, dělání chestshopů nebo dokonce i market a klasický trade. Funguje to a je to jedině dobře. Je hezké vidět jak najednou musí spolu hráči více komunikovat a obchodovat. Teda dost často mě pálí oči z gramatiky, ale to je vedlejší :D

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."