x-tray • Minicraft.cz

Darkerak
VIP

5 postů
0 reputace

IGN: Darkerak
Od Darkerak » přes 4 let

takže ban som dostal za to ževraj x-trayoval na/warp ddul (warp uz neexistuju dôvod rixebrg alebo ako sa volal griefingoval)

ban za to ze som nasiel spawner 2x raz ze som kopal hore a videl som cobble a bol tam  spawner davies20 bol tam ked som kopal 2som nasiel ked som prechadzal doly

a zevraj sm kopal priamo rovno za diamantmi dost často kopem rovno  do boku a tak som nasiel 4uloziska za 3h č som hral na tom warpe tak ako nechapem 

aj ked sa priznam 2roky do zadu som mal x-tray ale to bolo na verziu 1.10 co som si ja sam nestahoval stahoval mi to byvali spoluziak a vtedy som raz dosal ban za x tray tak mi to potm brat vimazal :)

ban som dostal na 2mesiace od zahradnitrpaslik v čase niak 21.50 

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 4 let

Ahoj,

tak mi tedy vysvětli následující video: https://www.youtube.com/watch?v=bNhUZMu5az8&ab_channel=Jirka. Pro zjištění, kdo vykopal jaký blok používáme logblock - ukáže nám přesný čas, nick i to, o jaký blok šlo a jestli ho vykopal anebo ne. V netheru mě pomocí gm3 zaujalo hned několik cest, kde si vysloveně pomocí X-raye vyhledal Ancient Debris a šel jsi přímo pro něj. To stejné platí i u diamantů. Důkazů mám více, ale tohle by mělo stačit. Nechtěl jsem jich do videa přidávat moc, aby bylo rychle nahrané a žádost se mohla vyřešit co nejdířve. Pokud budeš chtít další důkazy, dodám je, ale z důvodu úspory času to dělám pouze takto. 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek