Mějte se • Minicraft.cz



TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 3 let

Zdravím všechny hráče na minicraftu. Moc díky všem co mi na survivalu pomáhali nebo já jim. Jsem moc rád že je na survivalu taková komunita a hrozně jsem si to s vámi užil. Díky. Ale někdo mi ukradl účet. Už se ani na jiných serverech nemohu přihlásit svým pravým heslem. A a team mě obviňuje za všechny hacky. Nemám na to náladu a mrzí mě, že mi nikdo z a teamu nemůže pomoct s ukradnutým účtem. Tak abyste mi měli proč dát ban tak vám dám doznání. 
Ano používám barritone, používám x-ray, používám všemožné hacky abych byl moc dobrý na survivalu. Jdu si koupit origo, změním si jméno, nick, možná zakoupím unBan a už to bude v pohodě. Moc díky. Zatím se mějte

Speciální pozdrav pro: ZahradniTrpaslik






Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.



ZoubkovySkritek
Admin

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 3 let

Ahoj,

je celkem milé, že na nás házíš špínu, jak strašně naprd jsme, že ti nikdo nepomůže apod., ale chybí tu celkem dost podstatných informací. Vzhledem k tomu, že nechci, aby si i zbytek hráčů myslel, že je všechno tohle pravda, tak dodám pár faktů, které nás očistí. Na svém účtu jsi měl již 3 bany + 1 který jsi dostal teď. Už u prvního tě mělo napadnout, že si máš změnit heslo apod. K tomu nedošlo. Nedošlo k tomu ani po druhém a ani po třetím banu. Tvrdil jsi nám v žádosti, že vůbec nerozumíš cheatům a že bys to nikdy nepoužil. Následně na to se objevil důkaz, jak natáčíš na YT návody na to, jak používat různé cheaty. Dále jsi o nás vypověděl, že se neumíme starat o server. To je klasická situace, když už víš, že nedostaneš žádný unban za vymyšlené historky, tak začneš urážet. Potom, když tě přešla chuť urážet jsi přešel na taktiku, že když se přiznáš, tak ti snad z banu slevíme. Prvně jsi to naznačil a nakonec tak i učinil. Další informace jako škemrání u jiného člena AT, aby ti pomohl udělat nový účet, protože tam chceš hrát, posílání hlasových zpráv apod. nebudu ani zmiňovat, je to zatím věc AT. Používat cheaty se nevyplácí a bohužel, hezké historky ani, jak většina hráčů poslední dobou píše, "smutný kukuč" alespoň mě nedonutí, abych tu nechal hrát problémové hráče. Z mé strany vše a budu rád, když se o nás přestanou šířit tyhle nesmysly. 

 

Trpaslík






discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek



TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 3 let

Už jednou jsem vám psal, že jsem si heslo měnit pokoušel několikrát, ale nešlo to. A když jsem kontaktoval na serveru podporu nic. Na teamspeaku jsem jeden den strávi dohromady 7 hodin a nikdo se neozval, aby mi pomohl. Tak jsem si zvykl.
Netvrdil jsem, že se v cheatech nevyznám, ale že nerozumím hackingu. Na YT jsem natočil video, jak si stáhnout barritone na verzi 1.15.2 A na váš server mě to s ním NEPUSTILO a od té doby jsem ho neměl. Byl to prostě kontent, který mohl mému kanálu přidat úspěch. A BTW to je jeden mód ne návody na cheaty.

Ne tím že jsem se přiznal jsem nechtěl unban. Je jasné že tímto unban nedostanu.

Za ten server se omlouvám, o ten se starat umíte, ale když tomu člověk nerozumí tak mu můžete zkusit pomoci.

 

 

 

A teď vám něco řeknu. Celou tu dobu je to Fake. Vím přesně co se děje. Mám v PC trojského koně, který vyvinul můj kamarád, aby to odzkoušelel. A jak se ukázalo, uspěl. Získal mé heslo, a podobně. A vy ste mi nedokázali pomoc, a ještě jste z toho obvinili mě. Takže. Zakoupím si Originální minecraft a už se o toto nebudu na dále pokoušet. Ale vy mi slibte, že tohle chování a pomoc hráčům taky ZMĚNÍTE. Díky

 






Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.



ZoubkovySkritek
Admin

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 3 let

Ahoj,

to že máš trojského koně v PC (což podle většiny AT není pravda a jenom hledáš výmluvu), tak to není náš problém. Neposkytujeme podporu pro PC, ale pouze pro minecraft a Minicraft samotný. Proto také existuje pravidlo, že si každý za svůj účet zodpdovídá sám. Téma zamykám. 






discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek