Diskuze o jedné osobě zabanovana za cheating • Minicraft.cz

ImNotSqvage
Hráč

35 postů
6 reputace

IGN: ImNotSqvage
Od ImNotSqvage » přes 4 let
Zdravím, Je tu hráč s jménem Susenka505 zde udělil Ban @sickexous a @neleee a aktuálně susa sem nemá přístup. Chtěl bych se zeptat zda má někdo důkaz.. Jasný, je mi jasný že mu Un nedáte.. :) že si vše mohl odinstalovat.. Ok to chápu a zároveň mě baví že někteří člení AT banuji nesmysly nebudu tu udávat kdo..ale zdá by mi členi které sem označil poslali důkaz či mě kontaktovali.. Sqvage. + nevím kam sem měl hodit toto vlákno tak sem to dal jsem, zda je to špatně omlouvám se.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Ahoj, Pokiaľ má ban za cheaty, tak dôkazy musia mať členovia, tak nech ich sem prípadne dodajú. @sickexous @Por5as

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Por5as
Sponzor

110 postů
48 reputace

IGN: Por5as
Od Por5as » přes 4 let

Zdravím, 

ano, mám důkaz: https://youtu.be/a3bKz9wh928 (fly + noclip)

I v případě, že by se hráč bugl nad bariéru, tak stejně nemůže projít stromem.

Žádost zamítám.

S pozdravem, Por5as

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Susenka je stary známy číter :D

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 4 let

Ahoj,

člen AT důkaz dodal, takže nejspíš až za takové nesmysly, jaké z nějakého důvodu plavou ve vašich myslích asi nebanujeme. Pokud chce hráč dostat unban, ať kontaktuje člena AT anebo si podá žádost na forum. Téma zamykám.

Trpaslík 

//odemknuto na žádost autora. -Testr

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

ImNotSqvage
Hráč

35 postů
6 reputace

Dobře bereš to jako fly a něco dalšího co si nepamatuji co je.. Takže za 1) dá se koupit potion levitace :) myslíš že s fly by se pohyboval takto? Za 2)ber že se server buguje :) občas je lag a hráči se bugnu.. Nevidím v tom ani 1 cheat, ale dobře to je poslední věc co k tomuto napíšu Sqvage :)

Por5as
Sponzor

110 postů
48 reputace

IGN: Por5as
Od Por5as » přes 4 let

Zdravím,

dobře, když by měl hráč potion levitace, tak stejne neproletí stromem.

Kdyby byl lag (bylo videt ze v tu chvili lag nebyl) tak se hraci vidi na miste a ne se pohybovat, a stejne by nemohl prooletět stromem.

Já v tom tedy vidím min. fly + noclip

Proč si žádost nenapíše sám a píšeš ji ty?

Priznam se ze jsem drive v MC na mobilu cheatoval na servrech s 5ti hraci, takze zakladni hacky poznam (killaura, noknotback, fly, noclip, atd.). 

A nevymlouvej se na lagy a bugy serveru.

Pokud chce unban, at si zadost o unban susenka napise sam a pobavime se o tom.

Necham te odepsat, potom vlákno zamknu.

S pozdravem, Por5as

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let

Je to cheating, nic v zlom, ale clovek nepreleti strom svizne keby to bol lag/bug ani v najhorsich pripadoch. Pokial su lagy, tak sa clovek teleportne z bodu A do bodu B. Co sa tyka fly, neviem ci existuje fly na spartan, takze tam sa naozaj moze jednat o levitaciu.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
To sú fest krásne cheaty a takto to používať na skypvp počas bieleho dňa :-D...

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

ImNotSqvage
Hráč

35 postů
6 reputace

@Por5as.. Kdyz si Teda jako mladší chratoval :D tak to berem že si mal téměř slabé chaty když dáváš bany hráči 2gms xd za killauru.. xDK tomu co sem psal souhlasím s Adminem že sa portne, ale Vem si mini jaké je zalagovane někdy.. Ty Bug na serveru su zajímavé když si vezmeš kp jak hráči viděli se máš sneak a on to bol Bug hej.. Toto může být něco podobné... Ale dobře. Sqvage