Mizící itemy • Minicraft.cz

wokig
Hráč

2 postů
1 reputace

IGN: KotasCZ2
Od wokig » přes 4 let

zdravím všiml jsem si že na sur když vykopete truhlu s věcma tak jich třeba půlka zmizí

pls zmente mi nick na wokig

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
@saffers

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 4 let

Ono to isté aj keď len vyhádžeš na zem, alebo umrieš a hneď ti zmiznú niektoré veci, zrejme to má čo robiť s nejakým anti-lagom, lebo menšie množstvá nikdy takto instantne nemiznú

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

saffers
Majitel

5693 postů
7899 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím, 

dělo se ti to několikrát nebo jen jednou? Při testování jsem na problém nenarazil. Nicméně despawn itemů jsem změnil na výchozích 5 minut.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 4 let

Mne osobne 3 krát, raz som chcel presunúť dvojchestu plnú Turtle Egg tak som ich vyhádzal na zem a v momente otvoril chestku vedla otvoril a nahádzal to tam, necelá polovica ostala. Ptom som dva krát umrel, prvý raz mi zmizli dva nejaké nástroje a zopár blockov, druhý krát naštastie len asi pol stacku uhlia. Príklad: https://www.youtube.com/watch?v=VQytgyezQYA&

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

saffers
Majitel

5693 postů
7899 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím,

pokud to bylo způsobeno limitem dropnutých itemů na chunk, tak by to nyní mělo být v pořádku.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva