Tutorial • Minicraft.cz

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

IGN: _Pisk0t_
Od OP_Sabo » přes 4 let

Zdravím, dostal jsem nápad, že by se na spawnu sb (skyblock) mohl udělat Tutorial. 

Více info: Na spawnu udělat nějakého vesničana nebo něco, na kterého by se kliklo a portlo by vás to někam, kde by byl tutoriál.

Na tutoriálu, by bylo jak se něco staví a takovéhle věci.

Kdyby byla potřeba, jsem ochoten pomoct se stavbou.

Krásný zbytek dne přeje Piškot

@saffers

Hayiku
Hráč

56 postů
46 reputace

IGN: _LYFTER
Od Hayiku » přes 4 let
Ahoj, na SB každých pár sekund skáče do chatu odkaz na návod, takže za mě zbytečnost. Palacinka

Pulka si mysli ze vladne svetu a druha ze svet vytvorila :).

irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 4 let

Ahoj,

k čomu by si prosím ťa chcel návod? :D Na skyblocku naozaj nie je toho tak veľa, aby bol nejaký nutný. Vždy je možné použiť /help skyblock, kde sú príkazy potrebné pre hru. Základné príkazy je taktiež možné nájsť na spawne a myslím, že inak k tomu skyblocku nie je čo vysvetľovať. Ak by niekto stále nevedel, čo má robiť, v chate sa pravidelne zobrazuje odkaz na návod (http://www.minicraft.cz/skyblock). A keď už nič iné, vždy sa nájde niekto ochotný pomôcť so základom hrania, alebo stavania rôznych fariem atď. Celé pridanie nejakého návodu priamo na spawne by teda nemalo zmysel.

S pozdravom, Irie

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 4 let
Hoj, to je blbost, podle mě to viděl na hypixelu a řekl si, že by to mohlo být ok, tak to sem napsal. Tutorial na SB je zbytečný, to radši saff dá víc práce například do tutoriálu na SF( TechnicSurvival) kde je 500+ nových itemu a věcí nebo tutoriály na hraní miniher, SB je čistá vanila, kdo ho hraje, tak má aspoň trochu přehled o MC, a kdo ho hraje a neví nic, tak má špatné vychování. thats all Ail

email > ailexxxcz@seznam.cz