Žádost o zmenu duvodu • Minicraft.cz

Darko_black_LOrd
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: Darko_black_LOrd
Od Darko_black_LOrd » přes 4 let
  1. Tvůj nick na serveru. Darko_green_LOrd
  2. Důvod banu. Opakovane zneuzivani a nenahlaseni chyb, reklama
  3. Čas a datum banu. 16:52 29.8.2020
  4. Nick admina který ti udělil ban. ZahradniTrpaslik
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP). Dočasný
  6. Uveď proč chceš unban. Unban neočekávám , jen odebrání ,reklama z duvodu protože člen at nemel dukaz že jsem to udelal , Když jsou vozidla z armorstandu skoušel jsem je upravit a šlo to tak sme s tím trocha blby a pak jsem chtel pomocí /ast udelat s kamošem neviditelnou helinu a letet na spawn a člen at si to spojil s incidentem kde byly na spawnu 4 vzášejicí se dropped itemy které nešli vzít a levitovali které delali reklamu na (reklama ) , které nejdou udelat upravenim armorstandu takže k druhé časti duvodu nemá dukaz
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný?  Ban byl z časti opravneny kedže jsem nenahlasil to že jdou vozidla upravit armorstand editorem ale člen at nemá dukaž že jsem delal tu reklamu
  8. Důkazní materiál (Nepovinné). https://ctrlv.cz/SXQl > Dukaz že člen at si myslí že jsem já udelal ty itemy na spawnu pomocí upravu armorstandu což je nemožne jak vysvetelno nahoře
  9. Žádost nepíšu z Darko_green_LOrd na webu protože jsem zapomel helso a když napíšu svuj nick do zapomenuté heslo tak to nenajde žádný učet

//Odebrána reklama -Testr

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 4 let

Ahoj,

podle tvého přání ti reklamu z důvodu odeberu a udělím permanentní ban za opakované zneužívání a nenahlášení chyb (V souladu s banovacím pořádkem pro rejpaly). Ve tvém rejsřítku je podobných banů více než dost a nemá smysl zde nechávat hrát hráče, který se ani po nejméně dvou banech neponaučí a pokračuje dál. Na reklamu určité důkazy mám, nyní jí děláš i na webu, což ti taky zrovna plusové boddy nepřidá. Žádost zamítám a pokud máš zájem abych uskutečnil to, co jsem napsal výše, kontaktuj mě v soukromé zprávě.

Trpaslík

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek