Ban • Minicraft.cz

2grms
Hráč

17 postů
11 reputace

IGN: deadgasm
Od 2grms » přes 4 let
  1. 2grms
  2. Cheating
  3. 15:35, 26.08.2020
  4. Koolyc
  5. Dočasný
  6. Necheatuju
  7. Protože žádné programy k napomáhání nepoužívám.
  8. Nemám

Koolyc
Sponzor

67 postů
36 reputace

IGN: Koolyc
Od Koolyc » přes 4 let

Ahoj,
Stojím si za tím, že jsi měl zapnutou Killauru. Nestihl jsi ani švihnout a protivník už dostal hit.

Důkaz ZDE!

Peace ✌️

E-Mail: Koolyc@minicraft.cz

2grms
Hráč

17 postů
11 reputace

IGN: deadgasm
Od 2grms » přes 4 let
Koolyc said:

Ahoj,
Stojím si za tím, že jsi měl zapnutou Killauru. Nestihl jsi ani švihnout a protivník už dostal hit.

Důkaz ZDE!

Peace ✌️

Ahoj, co je tohle za důkaz?

Klikal jsem 1 CPS (Click per second), jestli podle toho soudíš, že mám KillAuru, kterou ani nemám, rád bych poprosil o SS.

+ Protivník umřel při posledním hitu, který jde i vidět.

Koolyc
Sponzor

67 postů
36 reputace

Od Koolyc » přes 4 let

Poprosím, ať se k tomu vyjádří pokud možno co nejvíce lidí z AT. Díky.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Zdar,

:DDD koolyc nevie ako vyzerá killaura :DD poprosim suspendovať laugh

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let

Mozem len taky dodatok, odkedy sa banuje za 12sekundovy spectate, ked je jasne, ze tuto 2grms sa nesnazil? Je tam krasne vidiet, ako ma tak 4 cps a celu tu hru trolli. Co sa tyka tych anticheat alertov, nah, je to nedoveryhodne a kazdy, kto hraje na minicrafte vie, ze tento anticheat je hrozny. Uprimne? Banujete vsetko co vidite, pretoze ked vas kamarat neunesie prehru, okamzite vola clenov AT. Koolyc s tym vyjadrim clenov AT, svedok sa ako dokaz neberie takze aj keby tu napisali vsetci clenovia AT ich uprimny nazor na situaciu, dokazy svedcia o inom.

Peace ✌️

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Zdravíčko, dovolte abych k tomu taky řekl něco.

Video jsem shlédl několikrát a dospěl jsem k závěru...KA to není ani náhodou a reach taky ne. Jediné co mě zaráží (nebo to v tom prostě nevidím) je, že vždycky hitne s nabytým kb, což nikde nevidím reset, žádné škubnutí, nic. Je možné, že umí tak ultimátně, extrémě bravůrně Wtab, ale na to bych zas nesázel, Mini není žádná světová liga. Krom toho nemám nic.

Gejmron

Teď očekávám opět koment od Legendy a pár dalších, co si neodpustí si rejpnout, ignor, nemá cenu to psát :)

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Hayiku
Hráč

56 postů
46 reputace

IGN: _LYFTER
Od Hayiku » přes 4 let

Ahoj,

původně jsem se nechtěl vyjadřovat, ale jelikož mě o to požádal 2grms, tak to udělám.

Dle mého názoru se nejedná o cheating, protože vím, že hráč je velice dobrý v PVP a nemá za potřebí používat nějaké cheaty. I když na Minicraftu není moc hráčů, kteří PVP hrají opravdu skvěle, neznamená to, že pokud se zde nějaký takový hráč objeví, že hned musí dostat ban. Jak jsem jednou slyšel od ostatních hráčů "Pokud není zaplý, tak je to GOD!".

Děkuji.

Palacinka

Pulka si mysli ze vladne svetu a druha ze svet vytvorila :).

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let
GejmronCZ said:

Zdravíčko, dovolte abych k tomu taky řekl něco.

Video jsem shlédl několikrát a dospěl jsem k závěru...KA to není ani náhodou a reach taky ne. Jediné co mě zaráží (nebo to v tom prostě nevidím) je, že vždycky hitne s nabytým kb, což nikde nevidím reset, žádné škubnutí, nic. Je možné, že umí tak ultimátně, extrémě bravůrně Wtab, ale na to bych zas nesázel, Mini není žádná světová liga. Krom toho nemám nic.

Gejmron

Teď očekávám opět koment od Legendy a pár dalších, co si neodpustí si rejpnout, ignor, nemá cenu to psát :)

Gejmron :D:D:D:D:D Ja z teba nemozem proste ty si vzdy musis mliet svoje. Teba doma musia bit od rana do vecera, ze musis mat vzdy kecy. Viem, ze si popredny pvper, teda aspon sa tak prezentujes, ale nic s knockbackom zle nie je, pretoze minicraft ma defaultne hrozny knockback. Kedze tuto dotycneho poznam a hraje tu uz nejaky piatok a realne zabit iron typka bez toho aby sa ma dotkol je vec, ktoru zvladam bez problemu aj napriek tomu, ze tuto hru extremne nehrajem.

Koolyc
Sponzor

67 postů
36 reputace

Od Koolyc » přes 4 let

UB udělen, vlákno uzamykám