Griefing Prřírody • Minicraft.cz

wokig
Sponzor++

16 postů
2 reputace

IGN: wokig
Od wokig » přes 4 let

Když si na učtu wokig odpaluju tnt v přírodě tak proč dostanu ban když mám práci Horník v job info jsem se dočet že za odpalování tnt mám taky peníze....

A potřebuji eště poradit jak si změnit k web učtu herní nick

Děkuji. wokig

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

IGN: tenDawidoff_
Od TheBecky_ » přes 4 let

Zdravím..

díky za příspěvěk..

Asi je tu možnost, že pomocí TNT dostávaš peníze, to je v pořádku, ale nejlepší způsob pro tebe může být to, že ve své resce nebo znovu vytvořené budeš v podzemí kopat a odbouchávat TNT v zemi, aby tvým působením nebyla zničena krajina. Pokud bude hráč odpalovat TNT na zemi, tak bude potrestán banem. [griefing přírody]

Co se týče změny nicku >> Otevři si svůj profil > Klikni na účet > Nastavení profilu 

Kdyby jsi cokoliv ještě potřeboval, tak klidně znova napiš,

Přeji příjemný zbytek dne, Davies

TheBecky > tenDawidoff

134 postů
reputace

IGN:
Od » přes 4 let

Ahoj,

Ako povedal Davies20_, Existuje veľa dalších možnosti ako zarábať keď si horník. Kedže si pokladal a následne odpaľoval TNTčka NA zemi tak to považujem ako Griefing prírody.

Mato

villag3r
Sponzor++

96 postů
142 reputace

IGN: _villag3r_
Od villag3r » přes 4 let

Ked tak urob farmu na šutre a tie následne odpalis tnt tnt staci dobre načasovanie a potom to už ide ;)

wokig
Sponzor++

16 postů
2 reputace

IGN: wokig
Od wokig » přes 4 let

Děkuji za ponaučení a omlovám se za svojí neznalost mohl bych poprosit o ub??

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

IGN: tenDawidoff_
Od TheBecky_ » přes 4 let

Přeji ještě jednou pěkný večer,

Hele máš právo na Žádost o unban, na horní liště nalezneš kolonku + Další > Když na to klikneš tak na jedenáctém řádku je Žádost o unban.

Poté si dle osnovy zažádej o unban a člen AT, od kterého máš daný ban se na to koukne.

Přeji ti, ať se to podaří nějak a zatím přeji pěkný zbytek večera

Davies

TheBecky > tenDawidoff