IGN: panic_exe
Dobry vecer,
vela zo survival/fc hracov pochytilo tuto kreaturu. 90% sprav na survivali sa tyka jeho spamovania a propagovania si kanalu, nu v pravidlach je napisane, ze vsetko co sa netyka minicraftu by malo byt trestane. Ostatnych 10% vyuziva k tomu, aby hracom, ktory sa odvazia otvorit usta zanadavat spolocne s WolfinkaCZE. Aby sa clovek vyhol vacsiemu trestaniu, vyuziva svojich kamaratov aby mu k spamu dopomohli a naozaj ten pocet nie je v malom mnozstve, preto poprosim aby s tymto server nieco robil. Podla toho co sam tvrdi to ma povolene od saffa, no naozaj to kazi hru a nikto nie je zvedavy na to, ze streamuje a skemra o 5€ za event. Naozaj to nie je prijemne uz len tym, ze ten chat je cisto o hadkach a o ich depresivnych zazitkov z leta a vztahu alebo ohovarania. V ramci pravidiel a v ŕamci naseho zdravia poprosim, aby sa s tym nieco robilo. Nicky hracov dopisem coskoro, teda aspon par ktorych som pochytil.
IGN: ImB0T
Zdravím,
nevidím v tom problém, samozrejme kým to nespamuje chat. Hráča poznám pomerne dobre, streamuje hlavne z minicraftu a neskôr si myslím by si zaslúžil aj youtubera.
Samozrejme ako som písal, ak ten chat spamuje aj s jeho kamarátmi, bolo by fajn to potrestať alebo prípadne upozorniť.
Vieš poskytnuť aj nejaký screen @imperturbable , aby členovia AT nemuseli hľadať v logu..
IGN: ShadowBlade13
IGN: Koolyc
Zdravím,
@Tomas2808 může potvrdit, že jakmile se to v chatu objevilo vícekrát, tak ode mě dostal warn či mute.
Peace ✌️
E-Mail: Koolyc@minicraft.cz
IGN: ImB0T
ShadowBlade13 said:koolyc ty jsi asi degeš ne?
proč mažeš to, co je pravda...
Čo ho nezabanuješ koolyc??