ipban • Minicraft.cz

xNiico4
Hráč

7 postů
0 reputace

IGN: lasergurke27
Od xNiico4 » přes 4 let

1. lasergurke27
  2. vpn, neustale porusovani pravidel na teto ip
  3. 03-07-2020 19:29
  4. ZoubkovySkritek
  5. Perma ip
  6. mam nahranej dost velkej cas dal sem vam 100kč 
  7. protoze ZoubkovySkritek uz neni adminem od doby davna a navic na vasem servru se mi hraje nejlepe ze vsech a jeto jedinej server kterej ma dost dobre minihry ktere sou dost propracovane pres command blocky ( nvm jak to mate udelany jestli pres commandy nebo pluginy je mi to jedno jesn vas chvalim jaky mate server a jak daleko dosel a vas A-team je asi jedinej schopnej kterej dava pozor na server a jine aby na nem nebyli hekři proto ten server mam tak strasne rad protoze je to jedinej server na kterem sem potkal jen jednoho hekra s kilauro ( btv nevim jak se to pise nechte ma) ale jen jednoho za dobu co tam mam nahranou a kdyz si spocitam kolik sem nasel hekru na jinej servrech tak nedokazu spocitat :)
  8. Důkazní materiál (Nepovinné).

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

@ZahradniTrpaslik

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

xNiico4
Hráč

7 postů
0 reputace

Od xNiico4 » přes 4 let

nejlepši by bylo kdybych věděl ten den co se stalo, protože už to bylo před třemi měsicama takže já si nic nepamatuju z takoveho dne :)

a nemám žadny dukas z toho dne takže si to ani neulechčuju a jedinej dukas muzou mit admini ale je take možné že sem napsal (nebreč) což je u adminu nadavka.

ale nejvíc zajmáve je to že já a muj kamoš sme dostali ipban ve stejnej den i čas ale nevim jestli tam hral ani nvm jestli sem hral ja takze to necham na adminou at rozhodnou jestli mi ho nechaj nebo mi ho zruší. 

dekuju za pochopeni

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 4 let

Ahoj,

na tvém účtě ani na tvé IP nevidím žádný ban. Je možné, že jsi v době udělení banu používal nějakou jinou IP a proto ti byl udělen ban. Na IP přes kterou ses připojil naposledy není žádný problémový účet. Navíc na tvém účtě vídím poslední připojení v roce 2018. Pokud by se ti stále nešlo připojit, pošli mi screen obrazovky, když se budeš snažit připojit na server (Potřebuji vidět za co přesně máš ban atd.)

Trpaslík 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

xNiico4
Hráč

7 postů
0 reputace

Od xNiico4 » přes 4 let

dobre trpaslik poslu ti to na email pokud to nebude vadit