IGN: ExBro
Dostal som ban od Admina Yomo - Dvôvod: Cheating - Matino.
Ban končí až za 2 mesiace, aj 28 dní + min. a sek.
Ja som v živote nepoužíval cheaty, je to pre mňa zložité použivať, stačilo mi keď som videl video kde používali cheaty a bolo to dosť obtiažne ( teda pre mňa). Nepoužívam ani módy lebo ich neviem použiť atď.
Preto chcem UNBAN. Nič zlé nerobím ani necheatujem ale len hrám a hlasujem za server, nič viac.
Odporučil som server kamošovi a hráme tam spolu.
Nechcem nič viac len unban aby som aspoď jeden server ktorý som si obľubil hral. Je ton tento mc.minicraft.cz
IGN: YomoSK
Ahoj, ban som ti udelil na základe oznamu od @MatinoTekkit s dôkazom od @tomikko, kde si podľa videa lietal na evente, ak chceš dôkaz, napíš mi prosím ťa na yomo@minicraft.cz, či Matinovi niekde (discord, mail,...)
Pekný deň :)
Kontakt: Steam | Profil | Discord - Yomo#6982 | Email
IGN: ExBro
ExBro said:Dostal som ban od Admina Yomo - Dvôvod: Cheating - Matino.
Ban končí až za 2 mesiace, aj 28 dní + min. a sek.
Ja som v živote nepoužíval cheaty, je to pre mňa zložité použivať, stačilo mi keď som videl video kde používali cheaty a bolo to dosť obtiažne ( teda pre mňa). Nepoužívam ani módy lebo ich neviem použiť atď.
Preto chcem UNBAN. Nič zlé nerobím ani necheatujem ale len hrám a hlasujem za server, nič viac.
Odporučil som server kamošovi a hráme tam spolu.
Nechcem nič viac len unban aby som aspoď jeden server ktorý som si obľubil hral. Je ton tento mc.minicraft.cz
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: tophx_