BAN • Minicraft.cz

ExBro
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: ExBro
Od ExBro » přes 4 let

Dostal som ban od Admina Yomo - Dvôvod: Cheating - Matino.

Ban končí až za 2 mesiace, aj 28 dní + min. a sek.

Ja som v živote nepoužíval cheaty, je to pre mňa zložité použivať, stačilo mi keď som videl video kde používali cheaty a bolo to dosť obtiažne ( teda pre mňa). Nepoužívam ani módy lebo ich neviem použiť atď.

Preto chcem UNBAN. Nič zlé nerobím ani necheatujem ale len hrám a hlasujem za server, nič viac.

Odporučil som server kamošovi a hráme tam spolu.

Nechcem  nič viac len unban aby som aspoď jeden server ktorý som si obľubil hral. Je ton tento mc.minicraft.cz

Yomo
Sponzor++

100 postů
65 reputace

IGN: YomoSK
Od Yomo » přes 4 let

Ahoj, ban som ti udelil na základe oznamu od @MatinoTekkit s dôkazom od @tomikko, kde si podľa videa lietal na evente, ak chceš dôkaz, napíš mi prosím ťa na yomo@minicraft.cz, či Matinovi niekde (discord, mail,...)
Pekný deň :)

Kontakt: Steam | Profil | Discord - Yomo#6982 | Email

ExBro
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: ExBro
Od ExBro » přes 4 let
ExBro said:

Dostal som ban od Admina Yomo - Dvôvod: Cheating - Matino.

Ban končí až za 2 mesiace, aj 28 dní + min. a sek.

Ja som v živote nepoužíval cheaty, je to pre mňa zložité použivať, stačilo mi keď som videl video kde používali cheaty a bolo to dosť obtiažne ( teda pre mňa). Nepoužívam ani módy lebo ich neviem použiť atď.

Preto chcem UNBAN. Nič zlé nerobím ani necheatujem ale len hrám a hlasujem za server, nič viac.

Odporučil som server kamošovi a hráme tam spolu.

Nechcem  nič viac len unban aby som aspoď jeden server ktorý som si obľubil hral. Je ton tento mc.minicraft.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
@MatinoTekkit

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

134 postů
reputace

IGN:
Od » přes 4 let

Ahoj,

Ako vraví @Yomo, @tomikko mi poslal dôkaz ako si lietal na Evente, sice bol kúpeny /fly, ale na Evente ho nebolo možne použiť.

Nech sa páči tu je dôkaz: https://drive.google.com/file/d/11pUYC7QbX3OEfyWjwVXdpAiBIy5npzaJ/view?usp=sharing

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 4 let

Zdravím,

https://ctrlv.cz/b8Px

Zamítam.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz