IGN: _Pisk0t_
kaktusator_666 said: Zdar, zkus aktualizovat ovladače grafický karty, případně reinstalovat Javu.Sukulent
Jak se aktualizuje ovladač GK?
IGN: panic_exe
Poprosim posli sem crashlog, tazko urcit z coho to je kedze si sem dal len log aky pack si pouzival, cpu atd a z toho tazko urcit o aky problem sa jedna. Posli ho sem cely, pokial je moc dlhy, tak mi ho posli do sprav alebo ho daj do spoileru/file. Nemusi sa jednat o javu ani o ovladace grafickej karty.
imperturbable said:Poprosim posli sem crashlog, tazko urcit z coho to je kedze si sem dal len log aky pack si pouzival, cpu atd a z toho tazko urcit o aky problem sa jedna. Posli ho sem cely, pokial je moc dlhy, tak mi ho posli do sprav alebo ho daj do spoileru/file. Nemusi sa jednat o javu ani o ovladace grafickej karty.
@imperturbable a to mám vzít zase kde? xd
OP_Sabo said:imperturbable said:Poprosim posli sem crashlog, tazko urcit z coho to je kedze si sem dal len log aky pack si pouzival, cpu atd a z toho tazko urcit o aky problem sa jedna. Posli ho sem cely, pokial je moc dlhy, tak mi ho posli do sprav alebo ho daj do spoileru/file. Nemusi sa jednat o javu ani o ovladace grafickej karty.
Hore mas napisane, open crashfolder a daj log z najnovsieho datumu a casu
imperturbable said:OP_Sabo said:imperturbable said:Poprosim posli sem crashlog, tazko urcit z coho to je kedze si sem dal len log aky pack si pouzival, cpu atd a z toho tazko urcit o aky problem sa jedna. Posli ho sem cely, pokial je moc dlhy, tak mi ho posli do sprav alebo ho daj do spoileru/file. Nemusi sa jednat o javu ani o ovladace grafickej karty.
Hore mas napisane, open crashfolder a daj log z najnovsieho datumu a casu
@imperturbable jako tohle? https://ctrlv.cz/OGU6
IGN: l3x4ur1n
Ahoj Sabo ,nevím jak ti pomoct ale velmi doufám že se ti to podaří spustit. Velmi mi chybíš a také mi chybí chat plný pozvánek na tvůj warp.s pozdravem Nuniček c:
Nunikaa said:Ahoj Sabo ,nevím jak ti pomoct ale velmi doufám že se ti to podaří spustit. Velmi mi chybíš a také mi chybí chat plný pozvánek na tvůj warp.s pozdravem Nuniček c:
Ahoj Nuníku, pochybuji, že se mi to povede :c koukal jsem i na yt a nic nepomohlo. Uvidím jak mi ještě pomůžou ostatní. Ale myslím, že je malá pravděpodobnost, že se uvidíme
s pozdravem Sabo
Ano, posli mi to cele. Vidim len OpenGL error ale to ma snad kazdy, preto mi to posli cele