PROBLEM!! • Minicraft.cz

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

IGN: _Pisk0t_
Od OP_Sabo » přes 4 let

Zdravím mám problém s Launcherem. Neví někdo prosím co s tím?

https://ctrlv.cz/mhcV tady je screen.

Strašně prosím o pomoc :c

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 4 let
Zdar, zkus aktualizovat ovladače grafický karty, případně reinstalovat Javu. Sukulent

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

Od OP_Sabo » přes 4 let
kaktusator_666 said: Zdar, zkus aktualizovat ovladače grafický karty, případně reinstalovat Javu.Sukulent

Jak se aktualizuje ovladač GK?

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let

Poprosim posli sem crashlog, tazko urcit z coho to je kedze si sem dal len log aky pack si pouzival, cpu atd a z toho tazko urcit o aky problem sa jedna. Posli ho sem cely, pokial je moc dlhy, tak mi ho posli do sprav alebo ho daj do spoileru/file. Nemusi sa jednat o javu ani o ovladace grafickej karty.

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

Od OP_Sabo » přes 4 let
imperturbable said:

Poprosim posli sem crashlog, tazko urcit z coho to je kedze si sem dal len log aky pack si pouzival, cpu atd a z toho tazko urcit o aky problem sa jedna. Posli ho sem cely, pokial je moc dlhy, tak mi ho posli do sprav alebo ho daj do spoileru/file. Nemusi sa jednat o javu ani o ovladace grafickej karty.

@imperturbable a to mám vzít zase kde? xd

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

OP_Sabo said:
imperturbable said:

Hore mas napisane, open crashfolder a daj log z najnovsieho datumu a casu

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

Od OP_Sabo » přes 4 let
imperturbable said:
OP_Sabo said:
imperturbable said:

Hore mas napisane, open crashfolder a daj log z najnovsieho datumu a casu

@imperturbable jako tohle?      https://ctrlv.cz/OGU6

simcikotatko
Sponzor++

14 postů
10 reputace

IGN: l3x4ur1n
Od simcikotatko » přes 4 let

Ahoj Sabo ,nevím jak ti pomoct ale velmi doufám že se ti to podaří spustit. Velmi mi chybíš a také mi chybí chat plný pozvánek na tvůj warp.s pozdravem Nuniček c:

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

Od OP_Sabo » přes 4 let
Nunikaa said:

Ahoj Sabo ,nevím jak ti pomoct ale velmi doufám že se ti to podaří spustit. Velmi mi chybíš a také mi chybí chat plný pozvánek na tvůj warp.s pozdravem Nuniček c:

Ahoj Nuníku, pochybuji, že se mi to povede :c koukal jsem i na yt a nic nepomohlo. Uvidím jak mi ještě pomůžou ostatní. Ale myslím, že je malá pravděpodobnost, že se uvidíme

s pozdravem Sabo

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

Ano, posli mi to cele. Vidim len OpenGL error ale to ma snad kazdy, preto mi to posli cele