Žádost o unmute • Minicraft.cz

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

IGN: _Pisk0t_
Od OP_Sabo » přes 4 let

Zdravím chtěl bych poprosit o unmute nebo zmenšení mute. Za dnešek jsem napsal pouze jedno sproste slovo a hned jsem dostal mute na hodinu od @MILENAJETETA za Opakované+každodenní vulgarita (nechapu to opakovane,když jsem dnes napsal pouze jedno vulgarni slovo). Ale po půl hodině přišel @Szyho27 a mute mi zrušil, ale hned mi dal mute na 8 hodin. To si myslím, že za jedno slovo, které bylo mířené na mě, nikoho to neurazilo ani neohrozilo, že je mute na 8,5 hodiny přehnané.

Děkuji za zpětnou vazbu :)

OP_Sabo

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 4 let

Zdravím, už minule jsi ode mě dostal mute za vulgaritu na 4 hodiny protože jsem ti sečetl tresty, jelikož očividně neplánuješ přestával ve svém chování, tak se ti čas trest vždy bude násobit dvěma od minulého času. A aby jsi pochopil opakovaná, tak se nebere jenom z dneška, ale za posledních pár dnů. Žádost zamítám.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,Neviem, prečo mi Szyho mute zrušil, ale myslím, že mute na 1 hodinku odo mňa tebe bol primeraný tomu priestupku. I keď sa jednalo len o jediné vulgárne slovo, ktoré smerovalo na teba, tak či tak to urazilo hráčov s ktorými si bol na plote. Mute na hodinu padol i z dôvodu, pretože každý deň máš ale 5 priestupkov s tým, že sa jedná o vulgaritu alebo urážky a ani väčší časový úsek mutu tomu nepomáha.Btw, poprosím Szyha o vyjadrenie k mutu. @Szyho27 Milenoš

Edit. Vidím, že szyho už poslal vyjadrenie, no tak či, nabudúce mi aspoň tiež daj info, keď chceš pozmeniť trest udelený mnou. 

Milenoš 

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz