Oneblock - vesničania • Minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Zdravím,

rád by som nahlasil chybu, alebo o čo sa jedná. Dosť dlho som hľadal vesničanov, ktorí mi budú ponúkať mending. Našiel som to asi v nedelu. Hneď som mending vykúpil a vymaxoval ich na max, aby sa mi zobrazili všetky obchody. Prešli 2 dni a vesničania sa mi neobnovili.
Chcem sa spýtať, prečo sa vesničania neobnovujú? Vesničania majú postele, domčeky... Normálne sa vyspia celú noc a nič. 

Screen: http://prntscr.com/txmdu4

Ďakujem, možno im stále niečo chýba, no ozaj neviem, čo by to mohlo byť. Stojí mi biznis kvôli tomúto :///.

Legi

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 4 let

@saffers @randomjmeno

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Kup i jiné věci, oni se obnoví. Teda alespoň tak to je na Survivalu. Někdy hold musím vykoupit více věcí než se mi uráčí obnovit.

Jsou tvrdohlaví no :D

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 4 let

Vááážne? Nevedel by som, ako sa to štandardne robilo. Nebudeš veriť, no na screene je vidieť, že som od neho kúpil 3 veci. A nehovoriac o tom, že som skúšal asi pred týždňom u jedného či dvoch vesničanov robiť tak, že som vykúpil komplet všetko a neobnovil sa. Pozri, nehram mc dva dni, ak vidím v niečom problém alebo ozaj neviem, prečo to nejde, tak to tu napíšem. 

Samozrejme vieme, že ty radíš aj helperom, že na log by mali použiť logblock, takže ťa beriem s rezervou. heart

Legi

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 4 let

Zdar,

Četl jsem si wikinu a našel jsem, že vesničani musí být u svého "profesního" blocku. Párkrát by si měl k tomu blocku zajít a pak by se to mělo obnovit, samozřejmě po nějaké době. 

U knihovníků je jejich profesní block myslím Lectern.

//K Gejmronovi - na Oneblocku je trade systém od 1.14, když to na survivalu je stále ten starý, takže jeho chování je znatelně jiné.

Sukulent

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 4 let
kaktusator_666 said:

Zdar,

Četl jsem si wikinu a našel jsem, že vesničani musí být u svého "profesního" blocku. Párkrát by si měl k tomu blocku zajít a pak by se to mělo obnovit, samozřejmě po nějaké době. 

U knihovníků je jejich profesní block myslím Lectern.

//K Gejmronovi - na Oneblocku je trade systém od 1.14, když to na survivalu je stále ten starý, takže jeho chování je znatelně jiné.

Sukulent

Ahoj, ďakujem. Skúsim to, no pri vesnicanovi u ktorého som vykúpil ten celý obchod boli 2 tieto bloky. Takže neviem, skúsil som to tam dať. Počkám a ak nie, večer sa tu napíšem. 

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 4 let

Len doplním kaktusatora, v 1.14 je cely systém obchodovania iný, nemusíš s nimi obchodovať nič iné oni ti v rámci dňa pred obedom obnovujú sami aj keď majú len 1 obchod používaný. Druhá vec každý vesničan sa naviaže na konkrétny block toho typu, t.j. môžeš mať vesničana zavretého v bunke A ktorý je naviazaný na Lectern v bunke B, tým pádom sa ti k nemu nikdy nedostane a obchody neobnoví. Riešenia sú dve: v čase od cca ôsmej (asi 5 minút od toho čo vstanú) do poludnia herného času ich nechaj otvorených a každý by mal zaliesť ku svojmu lecternu, alebo ich všetky odstráň a polož nanovo.

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003