IGN: _Pisk0t_
Zdravím, chtěl bych požádat o unmute. Dostal jsem ho za to, že jsem napsal do all chatu ,,o hovno,,. Dostal jsem za to mute na 4 hodiny s důvodem opakovaná vulgarita+nevhodne chování. Přitom jsem napsal pouze o co mi jde.
@Szyho27
Předen děkuji za zpětnou vazbu.
IGN: natalkiis
Jestli se nepletu syo dnes nebo vcera rikal ze stupnuje tresty(jako vetsina lidi), takze se sabo koukni na svoje tresty a potom se div ze mas za jedno slovo mute za 4h.
A jen tak mimochodem podle meho nazoru posledni dobou na foru davas vazne zbytecnosti.
Preji krasny den, cry.
soetic said:tebe nejak unika ten pojem "opakovana vulgarita, uz iba z toho, ze to je opakovane, tak to nebude mat rovnaku vahu ako obycajny mute, cize za tie 4 hodiny bud este rad
Hm ale 4 hodiny je přehnané. A když to s ním chce vyřešit kamarádka tak ji neodpovídá a napíše ,,jdu hrát lolko,, a ,,kdyby nekdo neco chtel jsem na dis,, a pak tam neni. To me vytocilo.
_ItzCryGirl_ said:Jestli se nepletu syo dnes nebo vcera rikal ze stupnuje tresty(jako vetsina lidi), takze se sabo koukni na svoje tresty a potom se div ze mas za jedno slovo mute za 4h.
A jen tak mimochodem podle meho nazoru posledni dobou na foru davas vazne zbytecnosti.
Preji krasny den, cry.
Za 1. z 15 minut na 4 hodiny je skok
a za 2. že sem mám napsat mi poradil david, tak se do me nenavazej