Žádost o unmute • Minicraft.cz

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

IGN: _Pisk0t_
Od OP_Sabo » přes 4 let

Zdravím, chtěl bych požádat o unmute. Dostal jsem ho za to, že jsem napsal do all chatu ,,o hovno,,. Dostal jsem za to mute na 4 hodiny s důvodem opakovaná vulgarita+nevhodne chování. Přitom jsem napsal pouze o co mi jde.

@Szyho27

Předen děkuji za zpětnou vazbu.

soetic
Sponzor

15 postů
26 reputace

IGN: soetic
Od soetic » přes 4 let

tebe nejak unika ten pojem "opakovana vulgarita, uz iba z toho, ze to je opakovane, tak to nebude mat rovnaku vahu ako obycajny mute, cize za tie 4 hodiny bud este rad

natalkiis
Moderátor

152 postů
62 reputace

IGN: natalkiis
Od natalkiis » přes 4 let

Jestli se nepletu syo dnes nebo vcera rikal ze stupnuje tresty(jako vetsina lidi), takze se sabo koukni na svoje tresty a potom se div ze mas za jedno slovo mute za 4h. 

A jen tak mimochodem podle meho nazoru posledni dobou na foru davas vazne zbytecnosti. 

Preji krasny den, cry.

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

Od OP_Sabo » přes 4 let
soetic said:

tebe nejak unika ten pojem "opakovana vulgarita, uz iba z toho, ze to je opakovane, tak to nebude mat rovnaku vahu ako obycajny mute, cize za tie 4 hodiny bud este rad

Hm ale 4 hodiny je přehnané. A když to s ním chce vyřešit kamarádka tak ji neodpovídá a napíše ,,jdu hrát lolko,, a ,,kdyby nekdo neco chtel jsem na dis,, a pak tam neni. To me vytocilo.

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

Od OP_Sabo » přes 4 let
_ItzCryGirl_ said:

Jestli se nepletu syo dnes nebo vcera rikal ze stupnuje tresty(jako vetsina lidi), takze se sabo koukni na svoje tresty a potom se div ze mas za jedno slovo mute za 4h. 

A jen tak mimochodem podle meho nazoru posledni dobou na foru davas vazne zbytecnosti. 

Preji krasny den, cry.

Za 1. z 15 minut na 4 hodiny je skok

a za 2. že sem mám napsat mi poradil david, tak se do me nenavazej

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 4 let

Zdravím, sečetl jsem si tvoje tresty za poslední 3 dny, za vulgaritu máš každý den minimálně 5x warn či mute. Žádost o unmute zamítám a doporučoval bych ti aby jsi zlepšil své chování. Zamykám.