Prift - ub • Minicraft.cz

Kiri
Hráč

21 postů
16 reputace

IGN: BlessedForever
Od Kiri » přes 4 let

1. Tvůj nick na serveru- Prift

2. Důvod banu- Cheaty (na discorde mi psala ze presneji reach)

3. Datum a čas banu- Dnes 20:13

4. Nick admina který ti udělil ban- Bettuu_

5. Druh banu- Dočasný

6. Uveď proč chceš ub- Cau vidim ze si na mini nedokazem normalne zahrat. 2 mesice jsem se tu hadal s 100ry_ a saffem o me legitimnosti a zhruba tyden back jsem dostal UB. Na server skoro nyni vubec nechodim kvuli tomu v jakem je stavu. Pani Betuu_ si 24/7 hraje survival a kdyz ji zabiju jejiho mc boyfrienda (nevim jaky maji vztah ale vypadalo to tak lol) tak jsem dostal do chatu "XDDD" a po 30 s zhruba ban. Na discorde mi psala ze jsem dostal 2 nahlaseni za "reach". Musim rict ze celkem dobre dukazy :D. 

7. Proč si myslíš že je nebo není ban oprávněný? Necheatuji dik.

8. Důkazní materiál (Nepovinné) https://gyazo.com/35c4040961e22e17dac333d56777fb5d - paladin scan zhruba 1 min 30s po banu. Nevypínal jsem mc. Video nyní nemám kvuli banu zhruba 2 min po tom co jsem se pripojil na kit. Nemám problém podstoupit SS, ale jelikož se bavím s imbeingtoasted (nyní Imperturbable) jsem tzv. osoba která si může všechno zakrýt a vymazat :DD.

Děkuji

Betushka
Hráč

7 postů
5 reputace

IGN: BetkinaHranolka
Od Betushka » přes 4 let

Zdravím.

Tak po prvé, survival nehrám a mc boyfrienda nemám. :) 

Nedostal si ban hneď. Najprv som proti tebe bojovala a potom ďalší dvaja hráči a obaja mi potrvdili, že nie si legit. Tým pádom som ti udelila ban za cheaty.

Keďže si dostal UB asi pred týždňom a vie o tebe aj Saffers aj 100ry_, UB ti dám aj ja. Ale je to naposledy z mojej strany.

Bettuu_

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Zdravím,

pardon že sa sem vyjadrujem, no ty nemáš ani video? :D Píšeš, že ti tu hráči potvrdili že hráč cheatuje a že si proti nemu hrala aj ty a z toho si súdila, že má cheaty. No o videu ani zmienka. laugh

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Ako napísal Legenda, pri bane dlhšom ako 3d, čo pri cheatoch je vždy, tak treba dôkaz a hráčske vyjadrenie nemožno brať ako dôkaz. To len tak do budúcna, aby sa zbytočne nestalo.

Ak teda dostal hráč UB, tak žiadosť zamykám.

Milenoš 

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz