IGN: iHaveBrokenHeart
1. Tvůj nick na serveru.
2. Důvod banu.
3. Čas a datum banu.
4. Nick admina který ti udělil ban.
5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP).
6. Uveď proč chceš unban.
7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný?
8. Důkazní materiál (Nepovinné).
1. iHaveBrokenHeart
2. Cheaty (Reach,TB,Velocity)
3. 4.8 18:51 2020
4. 100ry_
5. Dočasný
6. Protože necheatuji
7. Jak jsem říkala, necheatuji a ráda bych viděla důkazný materiál, kde uvidím, že opravdu používám nepovolené modifikace. (Reach, TB, Velocity)
8. Jsem ochotná podstoupit ss.
Přeji pěkný den.
IGN: MILENAJETETA
@HighlifeMode @100ry_
Aký má ten chalan ten tag prosím?
Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: iHaveBrokenHeart
Zdravím, víš o tom že se dají dohledat soubory které byly odstraněny z pc? Pokud si myslíš že nebude nemá smysl jít na SS tak jak pak mám dokázat že cheaty nemám. Lucas psal kamaradovi, že pokud si zažádám o unb na forku, tak mi klidně SS udělá.
IGN: panic_exe
BrokxenKlarii_ said:Zdravím, víš o tom že se dají dohledat soubory které byly odstraněny z pc? Pokud si myslíš že nebude nemá smysl jít na SS tak jak pak mám dokázat že cheaty nemám. Lucas psal kamaradovi, že pokud si zažádám o unb na forku, tak mi klidně SS udělá.
cau, nedaju.
IGN: Extraordinaryy
Ahoj,
no cheaty si mala/máš a určite nie som jediný, ktorý toto tvrdenie potvrdí. Čo sa týka SS, tak ten ti môžem spraviť, ale už to bude úplne zbytočné, keďže prešlo už pár dní od toho banu a do tohoto času si mohla všetko vymazat, preinštalovať w, hocičo. A čo sa týka ešte videa, tak má vyše troch minut, len tam je vidieť msg, sc a ja ho neviem postrihať, takže ho nemôžem zverejniť verejne.
100ry
Hey G
IGN: catgirlsaresweet
IGN: panic_exe
tvujprinc_ said: Omlouvám se, že se vyjadřuji v sekci, kde bych se vůbec neměl vyjadřovat, ale je velký kentus, že výmluva, proč ss už hračce nemusíš dělat je, že od banu uběhlo už pár dní. Hráčka ban dostala večer, tak asi těžko tohle bude řešit večer. A o žádost si napsala hned další den........ Spíš tobě Luki trvalo se k věci vyjádřit skoro den a proto už je asi ss zbytečný. A jak vidím, tak to banování legit hráčů se už rozjelo ve velkém, když jsem měl já od tebe ban. Na ss jsem čekal 4 dny, a nebyl žádný problém..... Tak wtf. Přeji pěkný den.
Aj ked sa ti to holt nepaci, no po restarte minecraftu alebo rovno pocitacu to nema vyznam, pretoze stringy sa kazdym restartom mazu a preto nema vyznam riesit SS. Pri tvojom SS si mohol a nemusel pouzivat cheaty, lebo pokial hracka pouzivala ghost, osobne pochybujem ze ho 100ry_ najde. Pokial k tomu ma patricne dokazy coz aj ma ako tu spominal, tak nie je jeho povinnostou mu tu prehliadku robit rovnako ako to bolo u mna. Nechapem odkial beries tu istotu ze je hracka legit.
IGN: catgirlsaresweet
imperturbable said:tvujprinc_ said: Omlouvám se, že se vyjadřuji v sekci, kde bych se vůbec neměl vyjadřovat, ale je velký kentus, že výmluva, proč ss už hračce nemusíš dělat je, že od banu uběhlo už pár dní. Hráčka ban dostala večer, tak asi těžko tohle bude řešit večer. A o žádost si napsala hned další den........ Spíš tobě Luki trvalo se k věci vyjádřit skoro den a proto už je asi ss zbytečný. A jak vidím, tak to banování legit hráčů se už rozjelo ve velkém, když jsem měl já od tebe ban. Na ss jsem čekal 4 dny, a nebyl žádný problém..... Tak wtf. Přeji pěkný den.Aj ked sa ti to holt nepaci, no po restarte minecraftu alebo rovno pocitacu to nema vyznam, pretoze stringy sa kazdym restartom mazu a preto nema vyznam riesit SS. Pri tvojom SS si mohol a nemusel pouzivat cheaty, lebo pokial hracka pouzivala ghost, osobne pochybujem ze ho 100ry_ najde. Pokial k tomu ma patricne dokazy coz aj ma ako tu spominal, tak nie je jeho povinnostou mu tu prehliadku robit rovnako ako to bolo u mna. Nechapem odkial beries tu istotu ze je hracka legit.
Děkuji za info, tohle samozřejmě vím. Ale je dost stupudní, že MiniCraft ss možnost nabízí, ale když dojdete za Atmem, aby Vám ss udělali, pro ověření legit hraní, tak Atmu stačí video, které člen jaksi neumí sestříhat, a nemůže ho hodit veřejně kvůli msg a sc. Byl by to stejný případ jak u mě, na videu, které mělo sloužit jako důkaz, který mě měl usvědčit z "cheatingu". Tak zde cheaty viděl jen Luki.
Když už ta možnost tu je, tak wtf. (Tím pádem tu je úplně zbytečně možnost ssu)
,,Pri tvojom SS si mohol a nemusel pouzivat cheaty, lebo pokial hracka pouzivala ghost, osobne pochybujem ze ho 100ry_ najde." Wtf, ona tk nemusí používat cheaty jak já před mým ssem , co toe za blud a ghost cheaty ok, to jsem mohl mít i já a každý druhý hráč. Samozřejmě tu ta možnost je, že ghost mohla používat.
Nebyl by to problém, kdyby Luki mi na ig sám nenapsal, že ať si hráčka požádá o unb. na forko, a že ss, jí pak udělat může.... A asi je true, že když se člen vyjádřil docela pozdě, tak ss už je zbytečný.
A v jejím legit hraní si můžu být jistý jak chci, dokud neuvidím to video, kde je zaplý blatant, a reachuje na 3+ blocků.
Přeji pěkný den.