IGN: irie
Dobrý deň,
rada by som nadhodila tému rozosielania hromadných správ o tom, či má niekto záujem o to si niečo kúpiť atď. V poslednej dobe sa najmä na survivali (neviem ako je to inde, najviac sa zdržujem tam) pomerne často obajvujú správy typu "Ahoj, máš záujem si zakúpiť nápad, ako zarobiť niekoľko miliónov denne?". Netvrdím, že je to nejaký veľký problém, ale časom sa to stáva dosť nepríjemné. Viem, že by stačilo použiť /ignore, ale aj tak si nemyslím, že by to bolo úplne v poriadku. Predsa len - myslím, že by bolo vhodnejšie na takéto správy používať funkcie ako /inzerat. Bolo by fajn, keby sa to nejak začalo riešiť, pretože ľudí, ktorí niečo také píšu je čím ďalej, tým viac. Väčšinou im jednoduché "nemám záujem" nestačí a ďalej sa rozpisujú o výhodnosti zakúpenia predmetu konverzácie a za mňa je to dosť otravné.
Stáva sa to aj vám ostatným, alebo vám to pripadá otravné?(Prípadne deje sa to aj niekde inde, než na survivali?) Budem rada za každé vyjadrenie.
S pozdravom, Irie
IGN: panic_exe
Hlupost, rozvijat si obchodnicky talent je super vec a hlavne pre deti. Treba si uvedomit, ze server je skorej stavany z deti a pokial niekomu hodis mute na hodinu len za to, ze si chce predat svoju motorku, ktoru ma na survival zahrade tak si povie ,,prdim na to, idem inam". Minicraft pocituje stratu hracov, preco stratit dalsich na banalnej veci. Nikto ta ten chat nenuti pouzivat
IGN: GejmronCZ
Zdarec, osobně jsem se přímo s tímto nesetkal. Každopádně podobných zpráv, a to hlavně spam, je dost a to se trestá. Nemůžeme ale nikoho vinit z toho, že chce aby si někdo koupil danou věc. Je to prostě marketing. To že na to nevyužívají inzeráty je zase věc druhá, ale je fakt, že když tím zaspamujou chat, tak si toho lidi prostě všimnou, ačkoliv za to ve většině případů dostanou trest. Částečně pro vyřešení takovéto situace by postačilo změnit barvy textu u inzerátů, protože Mini je plný &6, &3 a &e barev a najít tam pak něco jiného než to že někdo zahlasoval, přidal anketu nebo se objevily příklady a hádanky... to je prostě těžké.
Další možnost je přidat něco o postování takovýchto zpráv do chatu mimo inzeráty do pravidel.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
imperturbable said:Hlupost, rozvijat si obchodnicky talent je super vec a hlavne pre deti. Treba si uvedomit, ze server je skorej stavany z deti a pokial niekomu hodis mute na hodinu len za to, ze si chce predat svoju motorku, ktoru ma na survival zahrade tak si povie ,,prdim na to, idem inam". Minicraft pocituje stratu hracov, preco stratit dalsich na banalnej veci. Nikto ta ten chat nenuti pouzivat
Rešpektujem tvoj názor, ale ide mi skôr o to, že sa podobné správy naozaj dosť opakujú, často aj od tých istých hráčov. Nemám nič proti tomu, že sa niekto snaží niečo predať, ale keď to stále opakuje v súkromných správach, prípadne spamuje do verejného chatu, dosť to lezie na nervy.
IGN: panic_exe
irie said:imperturbable said:Hlupost, rozvijat si obchodnicky talent je super vec a hlavne pre deti. Treba si uvedomit, ze server je skorej stavany z deti a pokial niekomu hodis mute na hodinu len za to, ze si chce predat svoju motorku, ktoru ma na survival zahrade tak si povie ,,prdim na to, idem inam". Minicraft pocituje stratu hracov, preco stratit dalsich na banalnej veci. Nikto ta ten chat nenuti pouzivat
Rešpektujem tvoj názor, ale ide mi skôr o to, že sa podobné správy naozaj dosť opakujú, často aj od tých istých hráčov. Nemám nič proti tomu, že sa niekto snaží niečo predať, ale keď to stále opakuje v súkromných správach, prípadne spamuje do verejného chatu, dosť to lezie na nervy.
K tomu v tom pripade sluzi nahlasenie na forume alebo priamo v hre.
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
MILENAJETETA said: O akých hráčov sa jedná? Nicky prosím.Milenoš
Presné nicky si nepamätám, hráčov bolo pomerne dosť. Ak by ich bolo len pár, nič by som k tomu nenapísala.
IGN: GejmronCZ
@MILENAJETETA stačí si vyjet log všech hráčů na dané minihře za celý den a najdeš určitě.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: ImB0T
GejmronCZ said:@MILENAJETETA stačí si vyjet log všech hráčů na dané minihře za celý den a najdeš určitě.
IGN: _villag3r_
@GejmronCZ hľadať ihlu v kope sena? Ten log hráčov za jeden deň nie je na 2 strany :D