Návrh • Minicraft.cz

abcjulie007
VIP

2 postů
0 reputace

IGN: abcjulie007
Od abcjulie007 » přes 4 let
Dobrý den, chtěla by jsem, aby saffers dal na survivalu do rozpočtu money, aby hráč nemusely dávat money a potom je zase vyhrát. Nashledanou abcjulie007

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

EDIT: Zmazané z dôvodu editu vlákna

Por5as
Sponzor

110 postů
48 reputace

IGN: Por5as
Od Por5as » přes 4 let

Docela "zajímavý" nápad. Eventeři psali, že je tam nedostatek peněz a proto taky nedělají moc eventů a výhry jsou menší než dříve.

To musí rozhodnout hlavně Saff. 

@saffers jaký máš na to názor ?

S pozdravem, Por5as

TheMonkey
Hráč

16 postů
15 reputace

IGN: TheMonkey
Od TheMonkey » přes 4 let

Zdravím,

Pokuď hráč nemá dostatek money,  tak stačí převést coiny na money do survivalu. :D Navíc je to lehké, když máš denní odměny a coiny získáváš hraním miniher.

TM.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 4 let
abcjulie007 said: Dobrý den, chtěla by jsem, aby saffers dal na survivalu do rozpočtu money, aby hráč nemusely dávat money a potom je zase vyhrát. Nashledanou abcjulie007

Chlape, prečítaj si niečo o ekonomike a takisto odporúčam naštudovať slovo inflácia. Survival je tak rozbitý po ekonomickej stránke, že ak by sa peniaze na eventy givovali, bolo by to ešte horšie. Už teraz je v obehu neskutočne veľa penazí.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Jenže musíš brát v úvahu i to, že obrovskou část těch peněz mají neaktivní hráči jako je třeba pepo19 @Legenda02

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 4 let
GejmronCZ said:

Jenže musíš brát v úvahu i to, že obrovskou část těch peněz mají neaktivní hráči jako je třeba pepo19 @Legenda02

Nič to nemení na veci, ekonomika je hrozná aj bez pepa a tých pár hráčov, ktorí tam sú. Netreba sa pozerať len na tých top hráčov, zober si to ako celok.