Návrh na minihru • Minicraft.cz

abcjulie007
VIP

2 postů
0 reputace

IGN: abcjulie007
Od abcjulie007 » přes 4 let
Dobrý den, vymyslela jsem minihru, která by vás mohla zaujmout. Minihra: 11 hráčů v aréně, 1 hráč bude hodně ozbrojený a ostatních 10 hráčů se ho bude snažit zabít, do určitého času. Doufám že se vám to bude líbit. Nashledanou abcjulie007

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Ahoj,

niečo podobné tu už je, a to kitpvp, kedy si príde Gejmron farmiť killy na nových hráčov, čo majú ironové brnenie a on nabehne s diamantovým laugh

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Zdarec,

uznávám, že si mě teď fakt pobavil @Legenda02 :D GJ

...něco na tom občas bude, ale co mám dělat, když hraju na TV (bez monitoru :( )....to si neškrtnu proti někomu, kdo má stejnej kit :D

Jinak @abcjulie007 v různých verzích tu tahle minihra vlatně je. Stačí se podívat na Murdera nebo ano i na KitPvP občas xd.

Pak tu jsou hromady eventů, ve kterých jde vlastně o to samé na různých minihrách. Tím pádem si myslím, že je toto zbytečné a neujalo by se to.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

TheMonkey
Hráč

16 postů
15 reputace

IGN: TheMonkey
Od TheMonkey » přes 4 let

Zdravím, 

To je špatnej nápad. :D Kdyby si poslal někoho kdo to hraje po prvé ve full diamondu a někoho z KitPvP ve full ironu, tak si diamond moc nezahraje a to chceš poslat dalších devět proti jednomu. :DD

TM.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let

Nebude to hrane, kedze by sa cakalo velmi dlho aby sa minihra zaplnila.

catgirlsaresweet
Sponzor

17 postů
11 reputace

IGN: catgirlsaresweet
Od catgirlsaresweet » přes 4 let

Zdravím,

to už radši vymyslet jinou minihru, než je tahle, kterou navrhuješ.

Pro příklad MiniUhc co tu byl dřív.

Hloupost, přeji pěkný den, tvujprinc_.

+ jak říká panic, dlouho by se čekalo na naplnění počtu hráčů.

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 4 let

Zdar,

Podle mě vytvářet minihry, které jsou závislé na počtu hráčů je hloupost, protože se za chvíli stanou nehratelné. Ohledně kitpvp, tak mám názor takový, že je to P2W, sice je to lepší než dříve, ale stále je to tak vyvážené, že to nové hráče odpudí.

Podle mě by byla fajn minihra The Pit, jednoduše by to bylo daleko víc vyrovnané a nebylo by to závislé na počtu hráčů +také si myslím, že by to nebylo moc náročné na vytvoření.

Sukulent 

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let
kaktusator_666 said:

Zdar,

Podle mě vytvářet minihry, které jsou závislé na počtu hráčů je hloupost, protože se za chvíli stanou nehratelné. Ohledně kitpvp, tak mám názor takový, že je to P2W, sice je to lepší než dříve, ale stále je to tak vyvážené, že to nové hráče odpudí.

Podle mě by byla fajn minihra The Pit, jednoduše by to bylo daleko víc vyrovnané a nebylo by to závislé na počtu hráčů +také si myslím, že by to nebylo moc náročné na vytvoření.

Sukulent 

Suhlasim s tebou, ale taku minihru nikdy ocakavat nemozeme, kedze minicraft pred napadmi uteka ako Usain Bolt a keby sme sa toho dockali, tak najblizsie do troch rokov.  Problem je v tom, ze minicraft momentalne straca hracov a hlavnym dovodom je, ze tie minihry nie su udrzovane, vsade su statistiky trilion rokov stare alebo je to P2W a nehratelne. KitPvP je obidve - P2W a tie statistiky este jedol dinosaurus a preto pokial minicraft chce narast hracov, logicky treba zapracovat na tomto.

Hayiku
Hráč

56 postů
46 reputace

IGN: _LYFTER
Od Hayiku » přes 4 let
kaktusator_666 said:

Zdar,

Sukulent 

Ahoj, Podle mě by bylo fajn, kdyby byly takové "free trial", že každý den by se vystřídaly třeba 2 kity, které by byly zdarma a pořád by se to měnilo.

Dark

Pulka si mysli ze vladne svetu a druha ze svet vytvorila :).

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
imperturbable said:
kaktusator_666 said:

Zdar,

Sukulent 

Suhlasim s tebou, ale taku minihru nikdy ocakavat nemozeme, kedze minicraft pred napadmi uteka ako Usain Bolt a keby sme sa toho dockali, tak najblizsie do troch rokov.  Problem je v tom, ze minicraft momentalne straca hracov a hlavnym dovodom je, ze tie minihry nie su udrzovane, vsade su statistiky trilion rokov stare alebo je to P2W a nehratelne. KitPvP je obidve - P2W a tie statistiky este jedol dinosaurus a preto pokial minicraft chce narast hracov, logicky treba zapracovat na tomto.

Vystižné heart