IGN: abcjulie007
IGN: GejmronCZ
Zdarec,
uznávám, že si mě teď fakt pobavil @Legenda02 :D GJ
...něco na tom občas bude, ale co mám dělat, když hraju na TV (bez monitoru :( )....to si neškrtnu proti někomu, kdo má stejnej kit :D
Jinak @abcjulie007 v různých verzích tu tahle minihra vlatně je. Stačí se podívat na Murdera nebo ano i na KitPvP občas xd.
Pak tu jsou hromady eventů, ve kterých jde vlastně o to samé na různých minihrách. Tím pádem si myslím, že je toto zbytečné a neujalo by se to.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: panic_exe
Nebude to hrane, kedze by sa cakalo velmi dlho aby sa minihra zaplnila.
IGN: catgirlsaresweet
Zdravím,
to už radši vymyslet jinou minihru, než je tahle, kterou navrhuješ.
Pro příklad MiniUhc co tu byl dřív.
Hloupost, přeji pěkný den, tvujprinc_.
+ jak říká panic, dlouho by se čekalo na naplnění počtu hráčů.
IGN: bodlacek
Zdar,
Podle mě vytvářet minihry, které jsou závislé na počtu hráčů je hloupost, protože se za chvíli stanou nehratelné. Ohledně kitpvp, tak mám názor takový, že je to P2W, sice je to lepší než dříve, ale stále je to tak vyvážené, že to nové hráče odpudí.
Podle mě by byla fajn minihra The Pit, jednoduše by to bylo daleko víc vyrovnané a nebylo by to závislé na počtu hráčů +také si myslím, že by to nebylo moc náročné na vytvoření.
Sukulent
"Food is love Food is life"
IGN: panic_exe
kaktusator_666 said:Zdar,
Podle mě vytvářet minihry, které jsou závislé na počtu hráčů je hloupost, protože se za chvíli stanou nehratelné. Ohledně kitpvp, tak mám názor takový, že je to P2W, sice je to lepší než dříve, ale stále je to tak vyvážené, že to nové hráče odpudí.
Podle mě by byla fajn minihra The Pit, jednoduše by to bylo daleko víc vyrovnané a nebylo by to závislé na počtu hráčů +také si myslím, že by to nebylo moc náročné na vytvoření.
Sukulent
Suhlasim s tebou, ale taku minihru nikdy ocakavat nemozeme, kedze minicraft pred napadmi uteka ako Usain Bolt a keby sme sa toho dockali, tak najblizsie do troch rokov. Problem je v tom, ze minicraft momentalne straca hracov a hlavnym dovodom je, ze tie minihry nie su udrzovane, vsade su statistiky trilion rokov stare alebo je to P2W a nehratelne. KitPvP je obidve - P2W a tie statistiky este jedol dinosaurus a preto pokial minicraft chce narast hracov, logicky treba zapracovat na tomto.
IGN: _LYFTER
kaktusator_666 said:Zdar,
Sukulent
Ahoj, Podle mě by bylo fajn, kdyby byly takové "free trial", že každý den by se vystřídaly třeba 2 kity, které by byly zdarma a pořád by se to měnilo.
Dark
IGN: ImB0T
imperturbable said:kaktusator_666 said:Zdar,
Sukulent
Suhlasim s tebou, ale taku minihru nikdy ocakavat nemozeme, kedze minicraft pred napadmi uteka ako Usain Bolt a keby sme sa toho dockali, tak najblizsie do troch rokov. Problem je v tom, ze minicraft momentalne straca hracov a hlavnym dovodom je, ze tie minihry nie su udrzovane, vsade su statistiky trilion rokov stare alebo je to P2W a nehratelne. KitPvP je obidve - P2W a tie statistiky este jedol dinosaurus a preto pokial minicraft chce narast hracov, logicky treba zapracovat na tomto.
Vystižné