Da3ran • Minicraft.cz

Keam
Hráč

204 postů
3 reputace

IGN: Keam_Videos
Od Keam » přes 8 let

Ahoj. Dnes jsem přišel na stream Da3rana. Nemám ho v oblibě a tak jsem mu do komentářů napsal "cancer" jeho odpověď byla rázná: "drž hubu Keame"

Tak jsem mu napsal "mně jí drží brada" ale co mě zarazilo, tak byla jeho odpověď. Nadával mi do kokota a já nevím co do všeho.. Nakonec mě blocknul abych mu nemohl psát.

Já bych řekl že toto je od youtubera velmi neslušné a rozhodně by si ho neměl zasloužit s takovým to přístupem jako on má ke všem lidem. Osobně ani nechápu jak může mít 1000 subs. No nic, toto je můj názor byl bych rád kdyby se stím něco dělalo, protože na serveru si hraje na svatouška, přitom v reálu je to spratek, který všem nadává. 

- Keam 

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Ahoj Keame.

Taktiež som som zúčastnil jedného streamu. Ako som prišiel na Jeho stream na minicraftu začal písať že má stream ... Ale čo ma zarazilo najviac bolo to že to písal na minicraftu a potom sa odpojil a išiel na iný server. Teda využíva ludí. Začne písať že má stream aby nachytal divákov z minicraftu a potom ide na iný server.

Keam
Hráč

204 postů
3 reputace

IGN: Keam_Videos
Od Keam » přes 8 let

Ano to jsem taky viděl.

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 8 let

Popravdě mi toto také vadí... @saffers možná by se přidalo nové pravidlo: "Pokud si YouTuber udělá ,,reklamu" na svůj stream a mezitím jakkoliv server vystřídá s jiným, bude dočasně potrestán".

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let
Mohl by ho vystřídat, ale musel by na hrát aspoň 10 min

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

saffers
Majitel

5742 postů
7946 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 8 let

Zdravím, přidal jsem to do pravidel (bod 9.6).

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

jorrit04
VIP

87 postů
2 reputace

IGN: alina9604
Od jorrit04 » přes 8 let
Trebalo by mu dať IPban aby sa poučil >:) :D