IGN: ChickenFinken
Napadla mě taková věc a to že pokud padají hlavy z hráču proč by toho nešlo nějak využít, a to tím že by na spawnu byl prodejce díky kterému by se ty hlavy daly prodavat, ceny by se odvíjely podle toho kolik daný hráč ma odehraných hodit třeba to by bylo na A Teamu, s tím že by to mohlo stejné být i na mobech, šance na drop hlavy by se změnšila tím pádem by nepadala 1 hlava po 2 killech aby toho nešlo tak rychle zneužít
Budu rád za každou myšlenku či připomínku
IGN: ItzTuta_
Nápad zajímavý, ovšem co když se dohodne hráč s někým kdo má nahraných hodně hodin a bude ho pořád zabíjet a pořád prodávat, za chvíli by si mohl vydělat astronomické částky. Zase neříkám, že by tomuhle nešlo zamezit (například aby hráč mohl prodat jen jednu hlavu za nějaký čas). No, zatím nevím jestli bych s tímto souhlasil. Taky je to na hráčích a vedení, takže uvidíme jak se to vyvine.
IGN: GejmronCZ
Zdar,
nějaký ten nápad s hlavami jsem již saffovi psal, ale nějak jseme se k ničemu nedohrabali. Až se za týden vrátím, zkusím to s ním vyřešit. Podotýkám, že toto, co vám právě nechci říkat, protože bych byl moc rád, aby to bylo překvapení, by změnilo kompletně ekonomiku Survivalu a možná i dalších miniher jako SkyBlock.
Ještě dodám, že něco takového @Chicken jak píšeš by v tom v obdobné verzi také mohlo být.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: panic_exe
Viete si nahrabat miliony za par minut, netreba tam pridavat dalsiu hlupost, ktora vam tie miliony nahrabe efektivnejsie.