Žádost o unban • Minicraft.cz

Ksicht
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: Podr3zS1Ks1cht
Od Ksicht » přes 5 let

Na nicku Podr3zS1Ks1cht jsem dostal perma ban za nevhodný nick. Bylo to 19.6 adminem _Endi08_ v 12:41. Unban chci logicky proto, že nemám jak hrát na serveru a nevidím nic co by bylo na mém nicku nevhodné.

Hesko
Hráč

76 postů
19 reputace

IGN: Hesko
Od Hesko » přes 5 let

@Ksicht vím sice porušuji pravidlo fóra, ale nevím jestli zrovna nick s názvem "podřež si ksicht" je zrovna dvakrát vhodný. Upřímně taky bych ti dal ban, ale Perma je podle mně moc přehnaný.

Hesko

Krásný den přeje Hesko

TobisMiner
Sponzor++

131 postů
71 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 5 let

Perma ban se dává za nevhodný nick. Nick si může změnit a hrát dál.

"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"

Sam_For
Sponzor

54 postů
11 reputace

IGN: Sam_For
Od Sam_For » přes 5 let

Zdar,

jak již tady psali hráči, nick není nejvhodnější, můžeš si ho změnit na něco normálního a hrát dál.

V případě nějakého problému mě kontaktuj na sam_for@minicraf.cz

semafor... blik blik 

Ksicht
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: Podr3zS1Ks1cht
Od Ksicht » přes 5 let

Chápu, ale v nicku jsou i písmena, tudíž to není podřež si ksicht, ale podr tři z si jedna ks jedna cht. A nikde není uvedeno že písmena nahrazují písmena... 

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Ahoj,

Tak isto ako hviezdičky pri nadávkach su brané ako súčasť nadávky (príklad id*ot), tak sú brané aj písmenká, ktoré ale význam slová nemenia. Žiadosť o unban zamietam, zmeň si nick, prípadne mi napíš správu tu na fóru o presun vecí z daného nicku.

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz