IGN: irie
Dobrý deň,
rada by som poukázala na niečo, čo sa mi stalo na One Blocku. Ešte včera som bola vo fázi Ocean, mala som nakopané nejaké bloky aj veci. Keď som dnes prišla, veci som stále mala v inventári, ale bola som vo fázi Winter a ob count som mala približne o 300 blokov menej. Ďalšou vecou, o ktorej by som chcela niečo napísať je to, že je v podstate kvôli "hernému menu" (netuším ako inak to označiť) možné prísť o veci. Pár krát sa mi stalo, že som ho omylom dala do item framu a odišla som z One Blocku s tým, že som mala plný inventár - na mieste, kde obvykle býva menu som mala nejakú vec. Po opätovnom pripojení sa mi samozrejme menu objavilo v inventári tiež, ale keďže som ho mala plný, stratila som vec, ktorá bola na jeho mieste.
Rada by som poznala vyjadrenie niekoh z AT, pretože aj keď nešlo o nejak veľké straty, dosť to znepríjemní hranie.
Ďakujem, Irie
IGN: ImB0T
Ahoj,
všeobecne by nebolo za zlé pridať na lobby v nastaveniach možnosť zapínania a vypínania tohoto menu. Nepoužívam ho snáď nikdy, zavadzia mi a myslím si, že nie som sám. Čo sa týka fázy, včera padol oneblock, neviem, či by to mohlo mať niečo s týmto. Ak áno, tak tu máš dôvod, prečo ti to tých 300 blokov zmazalo.
@saffers
IGN: saffers
Zdravím,
od zítřka menu nepřepíše item, který se nachází na jeho místě, ale vloží se na volné místo (pokud nějaké je). Napiš mi na email přibližný čas, kdy došlo k přepsání itemu a obnovím ti jej. Nezachování počtu vykopaných bloků v generátoru pravděpodobně způsobil včerejší výpadek, který by se již neměl stávat. Pokud máš zájem o posun fáze, tak mi to také připiš na email.
saffers said:Zdravím,
od zítřka menu nepřepíše item, který se nachází na jeho místě, ale vloží se na volné místo (pokud nějaké je). Napiš mi na email přibližný čas, kdy došlo k přepsání itemu a obnovím ti jej. Nezachování počtu vykopaných bloků v generátoru pravděpodobně způsobil včerejší výpadek, který by se již neměl stávat. Pokud máš zájem o posun fáze, tak mi to také připiš na email.
Ahoj, nastaviť vypínanie (deaktivovanie) tohoto menu nevieš? Myslím si, že väčšina hráčov toto menu nevyužíva a len zavadzia. Zdá sa mi, že to tu už dávno niekto písal. Nebolo by to zlé. @saffers
IGN: GejmronCZ
Stejně takhle nastavit celou řadu dalších věcí. @Legenda02
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: Obchodnik003
Takže všetci +rep na saffov príspevok (viď vyššie) http://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=8380#post-34307 nech to má viac reputácie ako všeobecné pravidlá serveru (50) xD
Ešte pridám že pri viacerých serveroch by sa mohlo to menu skryť, jednak často sa to nenávratne bugne z hotbaru do inventára a pre tých ktorí už sú v hre znalejší toto menu neposkytuje žiadnu výhodu (samozrejme že začiatočníkom pomáha zistiť možnosti pluginov - vśetko na jednom mieste)
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
Urobím potom ankétu na survu a na ostatných serveroch a dodám tu screeny, aký je záujem. Videl som nie raz že hráči si na to sťažujú :D
Robí to teda
ANO: 21
NIE: 8 - s tým, že jeden hráč mi napísal, aby sa s tým dalo hýbať, tak by som to možno bral ako hlas ku áno.
+ fórum zrejme 4.